Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Hamaney “ABD ile yapılan mutabakatı çekincelere rağmen onayladım” Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi yeni hizmet binası temeli atıldı Güney Kıbrıs’ta gıda fiyatlarında artış Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında “Ahududu” oyunu sahnelenecek Hristodulidis, Costa ve Von der Leyen’le görüştü JD Vance'ten İsrailli bakanlara ağır sözler "Trump İsrail'e sempati duyan son lider" Güney Kıbrıs’a SAFE programından ilk para ödendi Basın-Sen “Asgari ücret, ülkedeki en düşük kamu maaşına eşitlenmeli” Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri bu akşam yapılacak SpaceX hızlı yükseldi, sert düştü Borsa haftanın son gününe düşüşle başladı Güler "Fransa ve Güney Kıbrıs anlaşması uluslararası hukuka aykırı" YKS'de ilk oturum TYT yarın yapılacak: Sınav, 81 il ve KKTC'de uygulanacak Mozart'a ait el yazması bulundu: Besteler ilk kez seslendirilecek Beyaz Saray “JD Vance’in İsviçre yolculuğu şimdilik ertelendi” Örs "10 öğrenciyle başlayan destek bursları bu yıl 208 öğrenciye ulaştı" Petrol haftalık düşüşe hazırlanıyor Girne’de ‘Yoga Run’ etkinliği gerçekleştirildi Hyundai robot işinde ilerlemek istiyor Üç ayrı yangın olayında büyük çapta hasar meydana geldi! Hamaney “ABD ile yapılan mutabakatı çekincelere rağmen onayladım” Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi yeni hizmet binası temeli atıldı Güney Kıbrıs’ta gıda fiyatlarında artış Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında “Ahududu” oyunu sahnelenecek Hristodulidis, Costa ve Von der Leyen’le görüştü JD Vance'ten İsrailli bakanlara ağır sözler "Trump İsrail'e sempati duyan son lider" Güney Kıbrıs’a SAFE programından ilk para ödendi Basın-Sen “Asgari ücret, ülkedeki en düşük kamu maaşına eşitlenmeli” Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri bu akşam yapılacak SpaceX hızlı yükseldi, sert düştü Borsa haftanın son gününe düşüşle başladı Güler "Fransa ve Güney Kıbrıs anlaşması uluslararası hukuka aykırı" YKS'de ilk oturum TYT yarın yapılacak: Sınav, 81 il ve KKTC'de uygulanacak Mozart'a ait el yazması bulundu: Besteler ilk kez seslendirilecek Beyaz Saray “JD Vance’in İsviçre yolculuğu şimdilik ertelendi” Örs "10 öğrenciyle başlayan destek bursları bu yıl 208 öğrenciye ulaştı" Petrol haftalık düşüşe hazırlanıyor Girne’de ‘Yoga Run’ etkinliği gerçekleştirildi Hyundai robot işinde ilerlemek istiyor Üç ayrı yangın olayında büyük çapta hasar meydana geldi!
Dolar
Euro
Sterlin

Ercan Havalimanı’nda bayram yoğunluğu yaşandı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Ercan Havalimanı’nda bayram yoğunluğu yaşandı

Ramazan Bayramı’nı da kapsayan 31 Mayıs ile 9 Haziran arasındaki dönemde Ercan Havalimanı’nda da yoğunluk yaşandı. 865 uçağın inip kalktığı Ercan Havalimanı, 11 günlük sürede hava sahasından geçen 7 bin 434 uçağa transit hizmet verdi.

En yoğun gün, 96 iniş kalkış ve 830 transit geçişle dün oldu. Sivil Havacılık Dairesi verilerine göre 31 Mayıs ile 9 Haziran arasında, Ercan’daki iniş-kalkış ve transit trafiği şöyle: “31 Mayıs, 88 (iniş /kalkış) - 620 transit; 1 Haziran, 94 ( iniş /kalkış)- 652 transit; 2 Haziran, 93 ( iniş /kalkış)-760 transit; 3 Haziran, 80 (iniş /kalkış)-739 transit; 4 Haziran, 76 (iniş /kalkış)-757 transit; 5 Haziran, 84 (iniş /kalkış)-813 transit; 6 Haziran, 76 (iniş /kalkış)- 810 transit; 7 Haziran, 92 (iniş /kalkış)-749 transit; 8 Haziran, 86 (iniş /kalkış)- 734 transit; 9 Haziran, 96 (iniş /kalkış) - 830 transit.” Ercan Havalimanı’na sefer düzenleyen hava yolu şirketlerinin bayram trafiğindeki payları ise şöyle oldu: “Pegasus yüzde 46, Türk Hava Yolları yüzde 42, Atlasglobal yüzde 6, Tailwind yüzde 3, Corendon, Freebird ve Sunexpress ise yüzde 1.” (TAK)

Benzer haberler

Featured
Hamaney “ABD ile yapılan mutabakatı çekincelere rağmen onayladım” 2026-06-19 13:10:00 Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi yeni hizmet binası temeli atıldı 2026-06-19 13:01:00 Güney Kıbrıs’ta gıda fiyatlarında artış 2026-06-19 12:55:00 Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında “Ahududu” oyunu sahnelenecek 2026-06-19 12:22:00 Hristodulidis, Costa ve Von der Leyen’le görüştü 2026-06-19 12:15:00 JD Vance'ten İsrailli bakanlara ağır sözler "Trump İsrail'e sempati duyan son lider" 2026-06-19 12:10:00 Güney Kıbrıs’a SAFE programından ilk para ödendi 2026-06-19 12:04:00 Basın-Sen “Asgari ücret, ülkedeki en düşük kamu maaşına eşitlenmeli” 2026-06-19 12:00:00 Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri bu akşam yapılacak 2026-06-19 11:16:00