Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Mısır'da katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 24 kişi yaralandı Baf açıklarında ticari gemi battı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü İncirli "Kişisel çıkarlara karşı memleket sevgisiyle, karanlığa karşı aydınlıkla geleceğiz" Mağusa 3. Kitap ve Üretim Festivali açıldı Aliriza Çolakoğlu için acil trombosit ve kan aranıyor ABD'nin, Körfez ülkelerini İran'a saldırıların 4 Kasım'da başlayabileceği konusunda uyardığı iddia edildi Bilim dünyasında bir ilk: İnsan beyin hücreleriyle çalıştırılan robot köpek geliştirildi Vücudunuz için en büyük lif kaynakları çöp kutunuzda olabilir Paris'teki kısmi sokağa çıkma yasağı kararı yargıya taşındı Sandık Seçmen Listeleri yarın askıya alınacak Gürdallı "Dezenformasyonla mücadele etmek için yavaş kalmamalı, hızlı ve doğru haber yayımlamalıyız" Güney Kıbrıs'ta doğrudan vergi geliri arttı, turizm geliri azaldı Nöbetçi eczaneler (31 Ekim 2026) Avrupa Komisyonu GSI projesine desteğini yeniden teyit etti TDT Aile ve Kadın Konseyi için lider eşlerinden destek Süratin ilk sırada olduğu trafik denetimlerde 20 araç trafikten men edildi, 1 kişi tutuklandı DAAK, yeni eğitim sahasında ilk kez “Enkazda Arama ve Kurtarma Eğitimi” gerçekleştirdi Kıbrıslı Türklerin tazminat başvuruları İçişleri Bakanlığı için "baş ağrısı" Hristodulidis’in “19 ‘yeni’ fikri durağanlığa mazeret” Mısır'da katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 24 kişi yaralandı Baf açıklarında ticari gemi battı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü İncirli "Kişisel çıkarlara karşı memleket sevgisiyle, karanlığa karşı aydınlıkla geleceğiz" Mağusa 3. Kitap ve Üretim Festivali açıldı Aliriza Çolakoğlu için acil trombosit ve kan aranıyor ABD'nin, Körfez ülkelerini İran'a saldırıların 4 Kasım'da başlayabileceği konusunda uyardığı iddia edildi Bilim dünyasında bir ilk: İnsan beyin hücreleriyle çalıştırılan robot köpek geliştirildi Vücudunuz için en büyük lif kaynakları çöp kutunuzda olabilir Paris'teki kısmi sokağa çıkma yasağı kararı yargıya taşındı Sandık Seçmen Listeleri yarın askıya alınacak Gürdallı "Dezenformasyonla mücadele etmek için yavaş kalmamalı, hızlı ve doğru haber yayımlamalıyız" Güney Kıbrıs'ta doğrudan vergi geliri arttı, turizm geliri azaldı Nöbetçi eczaneler (31 Ekim 2026) Avrupa Komisyonu GSI projesine desteğini yeniden teyit etti TDT Aile ve Kadın Konseyi için lider eşlerinden destek Süratin ilk sırada olduğu trafik denetimlerde 20 araç trafikten men edildi, 1 kişi tutuklandı DAAK, yeni eğitim sahasında ilk kez “Enkazda Arama ve Kurtarma Eğitimi” gerçekleştirdi Kıbrıslı Türklerin tazminat başvuruları İçişleri Bakanlığı için "baş ağrısı" Hristodulidis’in “19 ‘yeni’ fikri durağanlığa mazeret”
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

5 sendika Maliye Bakanlığı önünde eylem ve bilgilendirme yapacak!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
5 sendika Maliye Bakanlığı önünde eylem ve bilgilendirme yapacak!
Reklam

KTÖS, KTAMS, KAMUİŞ, KAMUSEN ve KTOEÖS bugün Maliye Bakanlığı önünde eylem ve bilgilendirme yapacak. Sendikalardan yapılan açıklama şu şekilde: "KAMUDA YETKİLİ 5 sendika bugün saat 14:00’de Maliye Bakanlığı önünde protesto gerçekleştirecektir. Mali Protokol görüşmeleri çerçevesinde 21 Ekimde sendikalar ile mutabakata varılan, 18 Aralık 2024’de resmî gazete yayınlanan ve 21 Ocak ( dün) Meclisin alt komitesinde görüşülmesi gereken ve fakat kasti olarak ertelenen Gelir Vergi ( Değişiklik) Yasa Tasarısı ile ilgili basına bilgilendirme yapacağız. KTÖS/KTAMS/KAMUİŞ/KAMUSEN/ KTOEÖS"

Benzer haberler

Featured
Mısır'da katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 24 kişi yaralandı 31 Eki 2026 18:12 Baf açıklarında ticari gemi battı 31 Eki 2026 17:55 Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü 31 Eki 2026 17:50 İncirli "Kişisel çıkarlara karşı memleket sevgisiyle, karanlığa karşı aydınlıkla geleceğiz" 31 Eki 2026 17:43 Mağusa 3. Kitap ve Üretim Festivali açıldı 31 Eki 2026 17:33 Aliriza Çolakoğlu için acil trombosit ve kan aranıyor 31 Eki 2026 15:04 ABD'nin, Körfez ülkelerini İran'a saldırıların 4 Kasım'da başlayabileceği konusunda uyardığı iddia edildi 31 Eki 2026 14:57 Bilim dünyasında bir ilk: İnsan beyin hücreleriyle çalıştırılan robot köpek geliştirildi 31 Eki 2026 14:47 Vücudunuz için en büyük lif kaynakları çöp kutunuzda olabilir 31 Eki 2026 14:36