Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
64. Mehmetçik Üzüm Festivali’nin 6. gününde spor ve kültür buluştu Meta'nın akıllı gözlükleri İngiltere'de yasaklanıyor Alagadi Fest 2026 bu akşam başlıyor KTTB “Korkunun değil güvenin egemen olduğu bir ülkede yaşamak hepimizin ortak hakkı” KTAMS Temmuz ayı açlık sınırını açıkladı Güney Kıbrıs'ta yıllık enflasyon temmuz ayında geriledi Lapta Gençlik Kampı'nda “Milli Bilinç Kampı” gerçekleştirilecek Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden fizyoterapistlere yatırım destek kredisi GSI projesinin imza töreninde Güney Kıbrıs'ın yer almaması yankı uyandırdı LTB'nin Surlariçi Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu Kıbrıslı Rum motosikletliler, Bostancı ve Astromerit kapılarını bugün “kısa süreliğine kapatacak” KTOEÖS “Okullarda PDR ve özel eğitim ihtiyaçları görmezden geliniyor” Pazar günü bazı yollar 3 saatliğine trafiğe kapatılacak! Güney Kıbrıs, İsrail ile babutsa konusunda iş birliği yapacak Ebola salgını büyüyor: Virüs mutasyona uğramış olabilir Güney Kıbrıs’ta kabine değişikliği sonrası yeni bakanlar göreve başladı Oğuz “Hedefimiz dijital devlet ve güçlü kurumlar” İkamet izinsiz 12 kişi daha tesit edildi! CTP, Cezaevi Disiplin Tüzüğü’nde yapılan değişiklikleri Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı Ambardaki elektrik panosu yangına neden oldu! 64. Mehmetçik Üzüm Festivali’nin 6. gününde spor ve kültür buluştu Meta'nın akıllı gözlükleri İngiltere'de yasaklanıyor Alagadi Fest 2026 bu akşam başlıyor KTTB “Korkunun değil güvenin egemen olduğu bir ülkede yaşamak hepimizin ortak hakkı” KTAMS Temmuz ayı açlık sınırını açıkladı Güney Kıbrıs'ta yıllık enflasyon temmuz ayında geriledi Lapta Gençlik Kampı'nda “Milli Bilinç Kampı” gerçekleştirilecek Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden fizyoterapistlere yatırım destek kredisi GSI projesinin imza töreninde Güney Kıbrıs'ın yer almaması yankı uyandırdı LTB'nin Surlariçi Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu Kıbrıslı Rum motosikletliler, Bostancı ve Astromerit kapılarını bugün “kısa süreliğine kapatacak” KTOEÖS “Okullarda PDR ve özel eğitim ihtiyaçları görmezden geliniyor” Pazar günü bazı yollar 3 saatliğine trafiğe kapatılacak! Güney Kıbrıs, İsrail ile babutsa konusunda iş birliği yapacak Ebola salgını büyüyor: Virüs mutasyona uğramış olabilir Güney Kıbrıs’ta kabine değişikliği sonrası yeni bakanlar göreve başladı Oğuz “Hedefimiz dijital devlet ve güçlü kurumlar” İkamet izinsiz 12 kişi daha tesit edildi! CTP, Cezaevi Disiplin Tüzüğü’nde yapılan değişiklikleri Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı Ambardaki elektrik panosu yangına neden oldu!
Dolar
Euro
Sterlin

Türkiye'de can kaybında ciddi artış, 19 binin üzerinde vaka

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Türkiye'de can kaybında ciddi artış, 19 binin üzerinde vaka

Türkiye'nin 19 Ağustos 2021 günlük corona virüs tablosu açıklandı.

Türkiye'de son 24 saatte 216 can kaybı, 19 bin 320 yeni vaka tespit edildi.

Tabloyu paylaşan TC Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Vaka sayılarının 20 binin altında kalması yeterli değil. Hızla daha düşük vaka sayılarına ulaşmak zorundayız. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına tam uyum şart" dedi.

Benzer haberler

Featured
64. Mehmetçik Üzüm Festivali’nin 6. gününde spor ve kültür buluştu 7 Ağu 2026 14:52 Meta'nın akıllı gözlükleri İngiltere'de yasaklanıyor 7 Ağu 2026 14:43 Alagadi Fest 2026 bu akşam başlıyor 7 Ağu 2026 14:35 KTTB “Korkunun değil güvenin egemen olduğu bir ülkede yaşamak hepimizin ortak hakkı” 7 Ağu 2026 14:30 KTAMS Temmuz ayı açlık sınırını açıkladı 7 Ağu 2026 14:02 Güney Kıbrıs'ta yıllık enflasyon temmuz ayında geriledi 7 Ağu 2026 13:55 Lapta Gençlik Kampı'nda “Milli Bilinç Kampı” gerçekleştirilecek 7 Ağu 2026 13:50 Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden fizyoterapistlere yatırım destek kredisi 7 Ağu 2026 13:45 GSI projesinin imza töreninde Güney Kıbrıs'ın yer almaması yankı uyandırdı 7 Ağu 2026 13:15