Narkotikten 3 ayrı operasyon... 4 kişi tutuklandı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Polisten yapılan açıklamaya göre, dün Lefkoşa ve Mağusa'da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen üç ayrı operasyon sonucu
Dün Lefkoşa’da, Lokmacı geçiş noktasında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon (Geçit Yok Operasyonu) sonucu, Kıbrıs'ın güneyinden kuzeyine geçiş yapan 20 yaşındaki şahsın tasarrufunda toplam 1 kilo 100 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi.
Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan 20 yaşındaki bir başka şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.
Dün saat 15:15 sıralarında, Gazimağusa'da Çanakkale bölgesinde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından 24 yaşındaki bir şahsın üzerinde ve kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada, yaklaşık 35 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 1 adet hassas terazi bulunarak emare olarak alınmıştır.
Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.
Dün saat 20:30 sıralarında, Gazimağusa'da Çanakkale bölgesinde, 27 yaşındaki bir şahsın kullanımındaki araçta ve kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada, yaklaşık 60 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.
Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.
Benzer haberler
Featured
Yapay zekada soğuk savaş: ABD, Anthropic’e yabancı engeli getirdi
Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek
Patlayan roket için kritik karar
Sevgi Atailer için acil kan aranıyor!
İran "Mutabakat yarın olmasa da önümüzdeki günlerde olabilir"
Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı
Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu
KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi
KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor


