Konut Edindirme (Değişiklik) Yasası yeniden komitede

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyet Meclisi, Hukuk, Siyasi İşler, Dışilişkiler ve Savunma Komitesi, komiteye iade edilen Konut Edindirme (Değişiklik) Yasası'nı görüştü.
Cumhuriyet Meclisi tarafından verilen bilgiye göre, Hukuk, Siyasi İşler, Dışilişkiler ve Savunma Komitesi, bugün saat 10.30’da UBP Milletvekili Yasemi Öztürk başkanlığında toplandı.
Toplantıda, Anayasa uyarınca Cumhurbaşkanı tarafından bir daha görüşülmek üzere komiteye gönderilen Konut Edindirme (Değişiklik) Yasası ele alındı. Genel görüşmesine başlanan yasayla ilgili çalışma bir sonraki toplantında devam edecek.
Komite Başkanı UBP Milletvekili Yasemi Öztürk başkanlığındaki toplantıya, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Ongun Talat, Komite Üyesi UBP Milletvekili Sadık Gardiyanoğlu, Komite Üyesi CTP Milletvekili Ürün Solyalı ve Komite Üyesi UBP Milletvekili Alişan Şan katıldı.
Komite toplantısına CTP Milletvekili Erkut Şahali de katıldı.
Benzer haberler
Featured
DSÖ, KDC'de Ebola bulaşan 10 bini aşkın kişinin neredeyse yarısının öldüğünü bildirdi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ekim 2026)
İklim değişikliğinin sağlığa etkileri son 10 yılda arttı
Fed faizi sabit tuttu: İki üyeden artış itirazı
Çin'de yaşlı nüfusu ilk kez çocuk nüfusunu geçti
YÖDAK ile YÖKAK iş birliğinde KKTC’deki üniversitelerin UKAP başvurularına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı
Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, Arjantin üzerinden ABD'ye kaçtı
Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Türk halkı, ada ve çevresindeki denizlerdeki doğal kaynakların ortak sahibidir”
Cuma günü bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek




