Güneydeki siyasilerin sosyal medya takipçi oranları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıslı Rum siyasilerin ve partilerin sosyal medyadaki takip oranların Rum basınında yer aldı.
Alithia gazetesi “Gnora Confidential” şirketine bağlı “Social Media Compass”ın verilerine dayanarak milletvekilliği seçimlerinden iki ay öncesinde, siyasi partilerin ve siyasilerin sosyal medyadaki takipçi oranlarına yer verdi.
Gazete, DİKO Başkanı Nikolas Papadopulos’un en fazla Facebook’ta, DİSİ Başkanı Averof Neofitu’nun ise en fazla Twitter ve Instagram’da takip edildiğini belirtti.
Habere göre, Papadapulos’un Facebook’ta 34 bin 710, Eleni Theoharus’un 28 bin 641, Yorgos Lillikas’ın 10 bin 8, Averof Neofitu’nun 7 bin 553 takipçisi bulunuyor.
Neofitu’nun Twitter’de 20 bin 500 takipçisi bulunurken, onu 14 binle Nikolas Papadopulos takip ediyor.
AKEL Genel Sekreteri Andros Kiprianu sadece Twitter hesabına sahipken takipçi sayısı ise 8 bin 468.
Gazete siyasi parti bazında ise Facebook’ta en fazla takipçiye, 16 bin 427 ile AKEL’in sahip olduğunu DİSİ’nin ise Twitter ve Instagram’da önde olduğunu belirtti.
TAK
Benzer haberler
Featured
ABD, göçmen denetimlerinde "robot köpekler" kullanmak için yaklaşık 2 milyon dolar harcamayı planlıyor
NASA astronotu ilk kez anlattı “Makineli tüfek gibiydi, Dünya'ya dönemeyebiliriz diye düşündüm”
5. Umudumuz Gelecek Festivali konserlerle tamamlandı
Kıb-Tek "Yarından itibaren bölgelerde elektrik dağıtımının normal düzene dönmesi hedefleniyor"
Erdinç İnçay, İngiltere’de 1.96 derece ile sezonu güçlü tamamladı
TAM PARTİ’den iki belediyeye daha destek
Kasım “Halkımızın güvenliği için sahadayız, gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.”
Denetimlerde 42 kişi tutuklandı, 48 araç trafikten men edildi
Cape Greco açıklarında tekne battı, gemidekiler kurtarıldı


