Fransa'da denizaltını çalıp 100 euroya satışa koydular

Voice Kıbrıs Haber
Fransa'da bir dalış mağazasında dekorasyon amacıyla kullanılan sarı bir denizaltı çalındıktan sonra 100 euroya internette satışa çıkarıldı. Polisler aracı geri aldı ve 2 kişi gözaltına alındı.
Fransa'nın Ain bölgesinde bir dalış mağazasından çalınan dekoratif denizaltı, ikinci el eşya platformu üzerinden satılmak istenirken polis ekipleri tarafından bulundu.
Ferney-Voltaire kasabasında ekim ayında çalınan sarı renkli denizaltının sahibi, aracının internet üzerinden satışa çıkarıldığını fark ederek durumu yetkililere bildirdi.
İhbar üzerine harekete geçen Besançon polisi, ilandaki bilgileri takip ederek çalıntı denizaltının yerini tespit etti.
Polis ekiplerinin 26 Ekim'de düzenlediği operasyonla çalıntı denizaltı geri alındı.
Olayla bağlantılı olduğu belirlenen 27 ve 47 yaşlarındaki iki kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin sıra dışı hırsızlık suçlamasıyla savcılığa sevk edildiği bildirildi.
Benzer haberler
Dünya
Bir ilk olacak: Papa, ABD seçimleri için oy pusulası talep etti
Mali'deki Mars göktaşının 4,1 milyar yıldan daha eski olduğu belirlendi
Zelenski yarın Türkiye'ye gidiyor
Yunanistan'da liman ve denizcilik çalışanları "savaşa hayır" diyerek greve gitti
Lavrov krizi G20 aile fotoğrafını iptal ettirdi
ABD'de iki helikopterin çarpışması sonucu 3 kişi öldü
ABD'den İsrail'e yeni yığınak: Savaş hazırlığı mı?
İspanya'da 2 hızlı trenin çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 69'a çıktı
Güney Kore'de eski devlet başkanı Yoon'un idamı talep edildi




