Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erhürman, Yılmaz ve beraberindeki heyeti kabul etti Ahmet Davutoğlu hakkında soruşturma başlatıldı Sadık Sarıbuğa, kazanın hemen öncesinde yaşananları ve gemiden kurtulma anlarını anlattı Güney Kıbrıs'ta Batı Nil virüsü vakalarında artış Yola düşen buzdolabını almak için aracından inen adama minibüs çarptı, hayatını kaybetti Manisa'daki deprem İzmir'de de hissedildi Gemi faciasında yaşamını yitiren İsmail Kurt yarın toprağa verilecek Kayıp yakınları çadırların altında ekiplerden gelecek haberi bekliyor Limanlar Dairesi Müdürlüğü “Kaplıca-Koruçam Burnu arasında seyir faaliyetleri kısıtlandı” Kişi “Yaşanan facia çok ciddi bir ihmaller silsilesi sonucu meydana geldi” Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz taziye ziyareti için KKTC'de KTSO üyesi dört firma ve üç kadın kooperatifi, İzmir’de fuara katılacak Gazimağusa'da ulusal yas nedeniyle müzik ve eğlence faaliyetleri yasaklandı Denktaş “Etkilenen aileler için hukuki ve psikolojik destek hattı oluşturduk” Arama kurtarma çalışmalarına TCG Işın ve TCG Alemdar dahil, 7 gemi ve 11 hava aracı ile devam ediliyor Serdaroğlu “Bu iş burada kalmayacak, verilen mücadelenin arkasında olacağız” Güney'de su krizine yönelik kısa, orta ve uzun vadeli önlemler kararlaştırıldı İncirli “Artık bu hükümetin bu işi yapamadığını kabul edip ülkenin önünü açması gerekiyor” CHP heyeti Girne Turizm Limanı’nı ziyaret etti: “Olayın takipçisi olacağız" Nöbetçi eczaneler (3 Eylül 2026) Cumhurbaşkanı Erhürman, Yılmaz ve beraberindeki heyeti kabul etti Ahmet Davutoğlu hakkında soruşturma başlatıldı Sadık Sarıbuğa, kazanın hemen öncesinde yaşananları ve gemiden kurtulma anlarını anlattı Güney Kıbrıs'ta Batı Nil virüsü vakalarında artış Yola düşen buzdolabını almak için aracından inen adama minibüs çarptı, hayatını kaybetti Manisa'daki deprem İzmir'de de hissedildi Gemi faciasında yaşamını yitiren İsmail Kurt yarın toprağa verilecek Kayıp yakınları çadırların altında ekiplerden gelecek haberi bekliyor Limanlar Dairesi Müdürlüğü “Kaplıca-Koruçam Burnu arasında seyir faaliyetleri kısıtlandı” Kişi “Yaşanan facia çok ciddi bir ihmaller silsilesi sonucu meydana geldi” Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz taziye ziyareti için KKTC'de KTSO üyesi dört firma ve üç kadın kooperatifi, İzmir’de fuara katılacak Gazimağusa'da ulusal yas nedeniyle müzik ve eğlence faaliyetleri yasaklandı Denktaş “Etkilenen aileler için hukuki ve psikolojik destek hattı oluşturduk” Arama kurtarma çalışmalarına TCG Işın ve TCG Alemdar dahil, 7 gemi ve 11 hava aracı ile devam ediliyor Serdaroğlu “Bu iş burada kalmayacak, verilen mücadelenin arkasında olacağız” Güney'de su krizine yönelik kısa, orta ve uzun vadeli önlemler kararlaştırıldı İncirli “Artık bu hükümetin bu işi yapamadığını kabul edip ülkenin önünü açması gerekiyor” CHP heyeti Girne Turizm Limanı’nı ziyaret etti: “Olayın takipçisi olacağız" Nöbetçi eczaneler (3 Eylül 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Covid-19 bir can daha aldı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Covid-19 bir can daha aldı!
Reklam

Lefkoşa Acil Durum Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi gören 66 yaşındaki bir şahıs hayatını kaybetti.

23 Kasım’da Lefkoşa Acil Durum Hastanesi’nde yoğun bakım servisine alınan şahıs tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

KKTC’de Covid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 103’e yükselirken 66 yaşındaki şahsın 2 doz aşılı olduğu öğrenildi.

HABER KIBRIS

Benzer haberler

Coronavirüs
Güney Kıbrıs'ta da karantina zorunluluğu kaldırıldı 6 May 2023 17:36 Son iki haftada 58 pozitif vakaya rastlandı 26 Nis 2023 16:11 Güney Kıbrıs’ta 19 yaşındaki genç Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi 21 Nis 2023 10:16 "Covid-19'un endemiye dönüştüğüne dair bilimsel çalışmalar var” 18 Nis 2023 16:57 Güneyde Covid-19 4 can daha aldı! 31 Mar 2023 14:15 Son iki haftada 1 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti 29 Mar 2023 11:45 Güneyde 4 kişi daha hayatını kaybetti! 24 Mar 2023 10:56 Bir haftada 6 ölüm, bin 281 yeni vaka 17 Mar 2023 19:22 Güneyde bir haftada Covid-19 kaynaklı 5 ölüm 10 Mar 2023 19:20