Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Müfettişler “Rapor Hazırlama Teknikleri” eğitimi aldı Dışişleri Bakanlığı "Ada’daki mevcut gerçekleri yok sayan söz konusu değerlendirmeleri bütünüyle reddediyoruz" Şerife Türkoğlu için kan aranıyor! Güney'i ziyaret eden turist sayısında düşüş Rahvancıoğlu "Güngör'deki yangın ülkenin daha fazla nüfus yükünü taşıyamadığın ortaya koyuyor" ABD'de bebek ölüm oranlarında tarihi düşüş Nöbetçi eczaneler (18 Haziran 2026) Güney Kıbrıs'ta Yeni Meclis göreve başladı İncirli "Gençler, belirsiz değil güven ve refah içinde bir geleceği hak ediyor" Arıklı “Siber zorbalık sadece çocuklar için değil gençler, aileler ve yetişkinler için de büyük tehlikeler içeriyor” Hasipoğlu ve Göktaş, “Dijital Zorbalık, Bağımlılık ve Koruma Sempozyumu”nda konuştu Ara bölgede iki toplumlu panel düzenlenecek TDP Parti Meclisi yerel seçimlere ilişkin iş birliği kararı aldı Salamis Yolu'nda asfaltlama başladı KKTC-TC iş birliğinde “Dijital Zorbalık, Bağımlılık ve Koruma Sempozyumu” yapılıyor Atan “Güvence Yasası, 800 çalışanın iş güvencesini sağlayacak" Dimitriu AB’den Türkiye’ye baskı yapmasını istiyor Cumhurbaşkanı Erhürman, Mesarya bölgesinde yurttaşlarla bir araya geldi Özel gereksinimli bireyler web sitesine daha kolay erişilebilecek Altunterim “Güngör’deki yangın kontrol altına alındı ancak zaman zaman alevlenmeler oluyor" Müfettişler “Rapor Hazırlama Teknikleri” eğitimi aldı Dışişleri Bakanlığı "Ada’daki mevcut gerçekleri yok sayan söz konusu değerlendirmeleri bütünüyle reddediyoruz" Şerife Türkoğlu için kan aranıyor! Güney'i ziyaret eden turist sayısında düşüş Rahvancıoğlu "Güngör'deki yangın ülkenin daha fazla nüfus yükünü taşıyamadığın ortaya koyuyor" ABD'de bebek ölüm oranlarında tarihi düşüş Nöbetçi eczaneler (18 Haziran 2026) Güney Kıbrıs'ta Yeni Meclis göreve başladı İncirli "Gençler, belirsiz değil güven ve refah içinde bir geleceği hak ediyor" Arıklı “Siber zorbalık sadece çocuklar için değil gençler, aileler ve yetişkinler için de büyük tehlikeler içeriyor” Hasipoğlu ve Göktaş, “Dijital Zorbalık, Bağımlılık ve Koruma Sempozyumu”nda konuştu Ara bölgede iki toplumlu panel düzenlenecek TDP Parti Meclisi yerel seçimlere ilişkin iş birliği kararı aldı Salamis Yolu'nda asfaltlama başladı KKTC-TC iş birliğinde “Dijital Zorbalık, Bağımlılık ve Koruma Sempozyumu” yapılıyor Atan “Güvence Yasası, 800 çalışanın iş güvencesini sağlayacak" Dimitriu AB’den Türkiye’ye baskı yapmasını istiyor Cumhurbaşkanı Erhürman, Mesarya bölgesinde yurttaşlarla bir araya geldi Özel gereksinimli bireyler web sitesine daha kolay erişilebilecek Altunterim “Güngör’deki yangın kontrol altına alındı ancak zaman zaman alevlenmeler oluyor"
Dolar
Euro
Sterlin

Borsa günü düşüşle tamamladı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Borsa günü düşüşle tamamladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,53 değer kaybederek 7.260,44 puandan tamamladı.

BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 38,89 puan azalırken, toplam işlem hacmi 66,4 milyar lira oldu.

Bankacılık endeksi yüzde 2,64, holding endeksi yüzde 0,52 değer kaybetti.

Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 1,93 ile madencilik, en çok gerileyen ise bankacılık oldu.

Küresel piyasalarda Noel tatili dönüşü işlem hacimleri düşük seviyede kalmayı sürdürse de ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimlerine gelecek yılın mart ayında başlayabileceğine yönelik öngörülerin güçlü kalması fiyatlamalar üzerinde etkili oluyor.

Analistler, yarın yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özeti, TCMB haftalık para ve banka istatistikleri, ekonomik güven endeksi, yurt dışında ise ABD'de haftalık işsizlik başvuruları, toptan stoklar, Japonya'da sanayi üretiminin takip edileceğini dile getirerek, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 7.200 ve 7.000 puanın destek, 7.300 ve 7.450 seviyelerinin direnç konumunda olduğunu kaydetti.

Benzer haberler

Ekonomi
Petrol fiyatları daha da düştü 2026-06-18 09:59:00 Anlaşmayla birlikte altın yükseldi 2026-06-18 08:49:00 Döviz kurlarında son durum (18 Haziran 2026) 2026-06-18 08:05:00 Döviz piyasalarındaki hafif yükseliş sürüyor 2026-06-17 21:37:00 Fed kritik faiz kararını açıkladı 2026-06-17 21:19:00 Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı 2026-06-17 20:17:00 Dokuz yıldır devam eden Halkbank davası sona erdi 2026-06-17 18:48:00 Küresel petrol arzı mayısta ABD/İsrail-İran Savaşı öncesinin 13,6 milyon varil altında kaldı 2026-06-17 13:10:00 Borsa güne 0,62 yükselişle başladı 2026-06-17 12:11:00