Başbakan Üstel İstanbul’da

Voice Kıbrıs Haber
Başbakanlık tarafından organize edilen “1.Kentler ve Kültürler Buluşması” etkinlik serisinin ilki İstanbul’da düzenleniyor. Başbakan Ünal Üstel de, bu çerçevede temaslarda bulunmak üzere İstanbul’a gitti.
Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, “1.Kentler ve Kültürler” buluşması etkinlikleri çerçevesinde Mehmet Gökyiğit’e ait, 100’e yakın fotoğrafın sergileneceği, “Kuzey Kıbrıs’ı İstanbul’da Yaşamak” isimli sergi de bugün açılacak.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın birlikte açılışını yapacakları serginin ardından, davetliler iftar yemeğinde buluşacak.
İstanbul CVK Park Bosphorus Hotel’de saat 18.00’de yapılacak etkinliğin ardından verilecek iftar yemeğine İstanbul’da yaşayan çok sayıda Kıbrıslı Türk davet edildi.
“1.Kentler ve Kültürler Buluşması”na Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ünal Üstel’in yanı sıra Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı, Fikri Ataoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ve bazı milletvekilleri de katılacak.
Benzer haberler
Featured
İngiltere'den yeni zayıflama hapına onay
Kolombiya'daki depremde can kaybı arttı, "Ulusal Afet Durumu" ilan edildi
Sterlin 65 TL'ye yaklaştı, Euro 55 TL'yi aştı
3.Zafer Doğan Anı Rallisi’nde kazanan Doğan-Mulla ikilisi
Umman açıklarında karaya oturan gemiden sızan petrol 390 kilometrekarelik alana yayıldı
Koltuğuna oturmayı reddeden çocuk uçuşu iptal ettirdi
Hukuk Komitesi’nde 1 yasa, 2 karar tasarısı görüşüldü
Erdoğan "AB'nin gümrük birliği ve vize serbestisi adımları hepimizin menfaatine"
Çavuş yangın söndürme çalışmalarını yerinde inceledi


