"Yurt dışında yapılan yarışlar, ülkenin tanıtılması açısından oldukça önemli"

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Tatar, motor sporlarında trafik kazalarının yaşanmaması için araba kullananların çok dikkatli ve yavaş olmasını istedi.
Cumhurbaşkanı Tatar, Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği’nin başkan ve yeni yönetim kurulunu kabulünde yaptığı konuşmada, motor sporlarının ülkede popüler bir spor olduğunu dile getirdi.
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, ülkede çok sayıda insanın bu tür sporlara katılmasının kültür zenginliği olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, uluslararası temaslarda özellikle yurt dışında yapılan yarışların, ülkenin tanıtılması açısından oldukça önemli olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Tatar, bu etkinliklerin kazasız bir şekilde geçmesini dileyerek trafik kazalarının yaşanmaması için sürücülerin araba sürerken çok dikkatli olması ve yavaş sürmesi gerektiğini dile getirerek dernek başkanına, çalışanlarına ve katkı koyan herkese teşekkür etti.
Kabulde, Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Sertaç Bozatlı ve Cumhurbaşkanlığı Tarımcılık, Hayvancılık ve Girişimcilik Danışmanı Ahmet Hamdi de hazır bulundu.
Voice Kıbrıs Haber/TAK
Benzer haberler
Featured
Creditwest Bank’ın “Kendimi Denemek İstiyorum” ve “Software Genius” staj programları tamamlandı
Bagajında akvaryum ve şelale olan araba büyük ilgi topladı
Uydu yarışında Zelenski'den iddialı çıkış "Sadece oturup Rusya'yı bekleyecek değiliz"
Üstel "Güney Kıbrıs KKTC'nin kalkınmasını engelleme siyasetini sürdürüyor"
Buzullar eridikçe dev balinalar Grönland sularına ilerliyor
İran "Güney Pars bölgesinde 7,5 trilyon fit küp doğal gaz keşfedildi"
Politis "Kıbrıs çözüm için önemli bir fırsatı kaçırma tehlikesinde"
Işık Kitabevi 38. Kitap Fuarı çarşamba günü başlıyor
Trafik kazaları bir can daha aldı: 36 yaşındaki kadın hayatını kaybetti!


