Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
ABD, Texas'ta meydana gelen kazanın ardından tüm Apache helikopter eğitim uçuşlarını askıya aldı EasyJet'in Fransa'daki kabin çalışanları greve gitti Fransa'da aşırı sıcak ve yangınlar sürerken, Macron'un tatil fotoğrafı siyasetçilerin tepkisini çekti Ünlü hastane, hastalarına ilaçları drone ile ulaştıracak Trump'ın sağ kolu aniden istifa etti: "Hazırlıksız yakalandı, kimseyi bulamıyor" Kudüs'te yaz ortasında alışılmadık yağışlar sele neden oldu Erhürman "Üzülmek yetmez. Tüm gençlerimizin sorunlarına hep birlikte çözüm üretmek zorundayız" Dünyada üçüncü vaka oldu: Trabzon'da milyonda bir görülen doğum Küflü duşlar ve erzak krizi ABD'yi karıştırdı: Lincoln uçak gemisi eve dönüyor Kediden kuduz geçer mi? Güney Kore lideri Lee, Kuzey Kore ile gerilimi sona erdirmek istediğini söyledi Bir sonraki güneş tutulması 1 yıl sonra gerçekleşecek 340 bin kişiye aynı mektup gidecek UBP Lefke’de seçim çalışmalarına başladı Kıbrıs Türk Üniversite Öğrencileri Kongresi başladı KTTO "Güney'deki alışverişlerin KKTC'ye getirilmesi hizmeti ilanları araştırılmalı" Boğazköy’deki kazada ağır yaralanan 29 yaşındaki genç kurtarılamadı! Hürmüz'deki arz riski Ceyhan'ın küresel petrol merkezi olma potansiyelini güçlendiriyor Filistin'de 20 yıl aradan sonra gerçekleştirilecek genel seçimler için seçmen kayıt süreci başladı Nöbetçi eczaneler (15 Ağustos 2026) ABD, Texas'ta meydana gelen kazanın ardından tüm Apache helikopter eğitim uçuşlarını askıya aldı EasyJet'in Fransa'daki kabin çalışanları greve gitti Fransa'da aşırı sıcak ve yangınlar sürerken, Macron'un tatil fotoğrafı siyasetçilerin tepkisini çekti Ünlü hastane, hastalarına ilaçları drone ile ulaştıracak Trump'ın sağ kolu aniden istifa etti: "Hazırlıksız yakalandı, kimseyi bulamıyor" Kudüs'te yaz ortasında alışılmadık yağışlar sele neden oldu Erhürman "Üzülmek yetmez. Tüm gençlerimizin sorunlarına hep birlikte çözüm üretmek zorundayız" Dünyada üçüncü vaka oldu: Trabzon'da milyonda bir görülen doğum Küflü duşlar ve erzak krizi ABD'yi karıştırdı: Lincoln uçak gemisi eve dönüyor Kediden kuduz geçer mi? Güney Kore lideri Lee, Kuzey Kore ile gerilimi sona erdirmek istediğini söyledi Bir sonraki güneş tutulması 1 yıl sonra gerçekleşecek 340 bin kişiye aynı mektup gidecek UBP Lefke’de seçim çalışmalarına başladı Kıbrıs Türk Üniversite Öğrencileri Kongresi başladı KTTO "Güney'deki alışverişlerin KKTC'ye getirilmesi hizmeti ilanları araştırılmalı" Boğazköy’deki kazada ağır yaralanan 29 yaşındaki genç kurtarılamadı! Hürmüz'deki arz riski Ceyhan'ın küresel petrol merkezi olma potansiyelini güçlendiriyor Filistin'de 20 yıl aradan sonra gerçekleştirilecek genel seçimler için seçmen kayıt süreci başladı Nöbetçi eczaneler (15 Ağustos 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Yüklü miktarda para çalan şahıs tutuklandı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Yüklü miktarda para çalan şahıs tutuklandı!
Reklam

Çalıştığı iş yerinden yüklü miktarda para çalan şahıs tutuklandı. Polisten yapılan açıklamaya göre, 2021-2022 yılları arasında, Kaplıca'da, faaliyet gösteren iş yerinde çalışan 39 yaşındaki şahıs,  iş yeri adına yapmış olduğu işlere karşılık müşterilerden tahsil etmiş olduğu toplam 156.104 TL parayı iş yerine teslim etmeyerek çaldı. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor. MARKET VE İNŞATTAN HIRSIZLIK Öte yandan polis bülteninde market ve inşaatta meydana gelen hırsızlık olayları ise şu şekilde: "24.04.2022 ve 06.05.2022 tarihlerinde, Ozanköy’de faaliyet gösteren Erdener Market’e müşteri olarak giden 51 yaşındaki şahıs toplam değerleri 151 TL olan muhtelif yirecek ve kişisel bakım ürününü alıp, kasada ödeme yapmadan market dışına çıkarmak suretiyle çaldığı tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. 05.05.2022 tarihinde, saat 23:30 sıralarında, Dipkarpaz’da yapımı devam etmekte olan bir inşaat alanı içerisinden yaklaşık 3 ton ağırlığındaki inşaat demirleri çalınmıştır. Olayı polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen 38 yaşındaki şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir."

Benzer haberler

Featured
ABD, Texas'ta meydana gelen kazanın ardından tüm Apache helikopter eğitim uçuşlarını askıya aldı 15 Ağu 2026 21:45 EasyJet'in Fransa'daki kabin çalışanları greve gitti 15 Ağu 2026 21:37 Fransa'da aşırı sıcak ve yangınlar sürerken, Macron'un tatil fotoğrafı siyasetçilerin tepkisini çekti 15 Ağu 2026 21:28 Ünlü hastane, hastalarına ilaçları drone ile ulaştıracak 15 Ağu 2026 21:26 Trump'ın sağ kolu aniden istifa etti: "Hazırlıksız yakalandı, kimseyi bulamıyor" 15 Ağu 2026 20:59 Kudüs'te yaz ortasında alışılmadık yağışlar sele neden oldu 15 Ağu 2026 20:38 Erhürman "Üzülmek yetmez. Tüm gençlerimizin sorunlarına hep birlikte çözüm üretmek zorundayız" 15 Ağu 2026 20:05 Dünyada üçüncü vaka oldu: Trabzon'da milyonda bir görülen doğum 15 Ağu 2026 19:54 Küflü duşlar ve erzak krizi ABD'yi karıştırdı: Lincoln uçak gemisi eve dönüyor 15 Ağu 2026 19:35