YouTube sayesinde 40 yıl sonra ailesiyle buluştu!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Hindistan'da 40 yıldır kendisinden haber alınamayan bir kişi, görüntü paylaşım sitesi YouTube'da yayılan bir videoda fark edilmesinin ardından ailesiyle buluştu.
BBC'nin haberine göre, 1978'de 26 yaşındayken ailesine ve çevresine hiçbir şey söylemeden ortadan kaybolan Khomdram Gambhir Singh, Mumbai sokaklarında şarkı söylerken çekilen bir videosunun internette yayılmasının ardından 40 yıl sonra ailesiyle bir araya geldi.
TESADÜFEN GÖRDÜ
Singh'i internette dolaşan bir videoda tesadüfen gören erkek kardeşi Khomdram Kulachandra, "The Hindu" gazetesine verdiği demeçte, "Yeğenlerimden biri video görüntüsünü bana gösterdiğinde gözlerime inanamadım. Onu tekrar sağ göreceğimize dair tüm umutlarımızı kaybetmiştik" dedi.
Videoyu geçen ekim ayında yükleyen sokak fotoğrafçısı Firoz Shakri'nin, Sing'in halen Mumbai'de yaşayabileceği yönünde bilgi vermesi üzerine polis araştırmalarını bu kentte sürdürdü.
TREN İSTASYONUNDA BULDU
Sing'in aranması olayına bakan müfettiş Pandit Thakaray da "Onu bir tren istasyonunun önünde bulduk. Kötü bir durumdaydı, iyi değildi" dedi.
Thakaray, Hindistan ordusunda eski bir asker olan Singh'in, evlendikten birkaç ay sonra mutsuz olduğu için evden ayrıldığını ve o zamandan beri ya dilenerek ya da günlük ücretli bir işçi olarak çalışarak Mumbai'de yaşadığı bilgisini paylaştı.
Yaşlı adam bulunduktan sonra fotoğrafının ailesine gönderildiğini söyleyen Thakaray, Singh'in ailesiyle telefonda görüştüğünü ifade etti.
Uçakla Imphal kentine gönderilen 66 yaşındaki Singh, 40 yılın ardından ailesiyle bir araya geldi.
Benzer haberler
Teknoloji
Durov "Apple, Telegram’ı uyarmadan App Store’dan kaldırdı"
Rusya'da Apple hakkında rekabet soruşturması başlatıldı
Japon çip üreticisi, net karını 46'ya katladı
Bilim insanları beyin hızında çalışan çip geliştirdi
Apple'dan kiralama modeli: iPhone ve Mac satın almak yerine kiralanabilecek
ABD'den Çin'in ürettiği insansı robotlara ithalat yasağı
iPhone devinden rakipleri çıldırtacak hamle: Apple'ın yeni hedefi belli oldu
Avrupa'da çocukları korumaya yönelik sosyal medya düzenlemeleri hız kazandı
OpenAI’ın yapay zeka modelleri test sırasında siber saldırı düzenledi


