Yönetim kurulu başkanı ve üyeleri belirlendi

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’nin başkanlığına Derviş Yücetürk yeniden seçildi.
Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’nin bugün gerçekleştirilen 17’inci Olağan Genel Kurul toplantısında Derviş Yücetürk’ün oybirliği ile yeniden dernek başkanlığına seçildiği bildirildi.
Dernekten yapılan açıklamaya göre, derneğin Lefkoşa’daki merkez binasında gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısında divanın oluşturuldu. Derneğin faaliyet ve mali raporları aklanmasının ardından yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin seçimine geçildi.
Dernek başkanlığına oy birliği ile Derviş Yücetürk yeniden seçilirken, yönetim kurulu asbaşkanlığına A. Raşit Kenan getirildi. Derneğin diğer üyeleri şöyle:
"Sekreter Müjgan Çengel, Mali İşler Sorumlusu Fikri Gürpınar, Halkla İlişkiler Sorumlusu Nuri Erbaş, Sosyal İşler Sorumlusu Kemal Kahvecioğlu ve Basın Yayın Sorumlusu İbrahim Koşucu; Yönetim Kurulu yedek üyeleri; Aygül Barbın ve Mukaddes Begeç. Denetim Kurulu başkanı Mehmet Vargın, Disiplin Kurulu başkan Zehra Yücetürk, Spor ve Sosyal İşler Komitesi başkanı Meltem Vargın”
Voice Kıbrıs Haber/TAK
Benzer haberler
Featured
Sunucunun sorusuna kızan Trump, röportajı yarıda bıraktı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (8 Haziran 2026)
Üstel "Güney Kıbrıs'ın yaklaşımının barışa faydası yok”
Çarşmaba günü bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek
Bitcoin fiyatları düşüşte
Bengihan, sendikaların önümüzdeki hafta eylemlilik süreci başlatma kararı aldığını duyurdu
Güney Kıbrıs ile Fransa arasındaki SOFA Anlaşması bugün imzalandı
Meteoroloji Dairesi 9-15 Haziran tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı
31 Ekim’e kadar ateş yakmak yasak


