Yılın Kadın Girişimcisi Ödül Töreni için protokol imzalandı

Voice Kıbrıs Haber
Yılın Kadın Girişimcisi Ödül Töreni için İş Kadınları Derneği (İKD) ile Telsim protokol imzaladı.
İKD’den verilen bilgiye göre, İKD Mavi Köşk’te gerçekleşen törende, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve İKD Başkanı Selin Candemir protokole imza koydu.
Dernek Başkanı Selin Candemir, törende yaptığı konuşmada, Yılın Kadın Girişimcileri Ödülleri’nin en temel amacının, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki kadınların, ticari ve sosyal girişimci ruhunu ortaya çıkartarak, kadın girişimci sayısını artırmak olduğunun altını çizdi.
Candemir, “Kadınlarımızın iş dünyasındaki ve toplumdaki yerlerini hak ettikleri seviyeye ulaştırmayı, ülke ekonomisindeki katkılarını artırmayı ve kadın girişimcilere yürütmekte oldukları faaliyetlerde destek olmayı İş Kadınları Derneği olarak kendimize vizyon edinmiş bulunmaktayız.” dedi.
Candemir, verdikleri destekten dolayı Telsim’e teşekkür etti.
Protokolde, ödül almaya hak kazanacak girişimci kadınların, seçici kurulda görev alacak üye temsilcilerin önereceği adaylar arasından belirleneceği kaydedildi. Jüride, KKTC Telsim, İş Kadınları Derneği, Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası, Genç Girişimciler Derneği, Genç İş Adamları Derneği ve bir bağımsız ekonomist yer alacak.
Benzer haberler
Featured
Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı
Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi
Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026)
Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak”
Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak
Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu
KIB-TEK açık artırma usulü muhtelif hurda kablo satışı yapacak
Erdoğan "Sayın Trump her zaman sözünün arkasındadır"



