Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
AB’nin Kıbrıs sorununa katılımı “bumeranga dönüşüyor” Aşırı sürat yine ilk sırada: 26 araç trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı Maviş "Okullardaki rehber öğretmen münhal sayısı arttırılmalı" Görüşmelerde gözler 26 Ağustos’a çevrildi Üstel “Göç-Sis ve E-Vize uygulamasını hayata geçiriyoruz” Gazimağusa'da boğulma tehlikesi geçiren genç yoğun bakımda Hasan Gürsel için çok acil Trombosit aranıyor! İlk kez bir memelide H5N1 kuş gribi tespit edildi Girne-Alsancak Çevre Yolu'nda kaza yapan alkollü sürücü tutuklandı Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani "Şu anda İsrail'e güvenmiyoruz" Lefkoşa'da 41 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu Japonya'da bir baba, Fuji Dağı'na tırmanmak için 7 yaşındaki çocuğunu 2 bin metrede yalnız bıraktı Trump'tan Kanada'ya "eyalet" göndermesi Elon Musk'ın çok beklenen projesine dair ilk ayrıntılar için tarih verildi Nöbetçi eczaneler (23 Ağustos 2026) Uzmanından kalıcı oje ve protez tırnak uygulamalarında kullanılan ışıklar konusunda uyarı! ABD mahkemesi Trump'ın kararını durdurdu Japonya'daki depremde 20'den fazla kişi yaralandı Kuş fotoğrafçısı Birtan Gökeri “Kıbrıs’a özgü 417 kuş türünün yaklaşık 330 tanesini görüntüledim” Bugün hava nasıl olacak? (23 Ağustos 2026) AB’nin Kıbrıs sorununa katılımı “bumeranga dönüşüyor” Aşırı sürat yine ilk sırada: 26 araç trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı Maviş "Okullardaki rehber öğretmen münhal sayısı arttırılmalı" Görüşmelerde gözler 26 Ağustos’a çevrildi Üstel “Göç-Sis ve E-Vize uygulamasını hayata geçiriyoruz” Gazimağusa'da boğulma tehlikesi geçiren genç yoğun bakımda Hasan Gürsel için çok acil Trombosit aranıyor! İlk kez bir memelide H5N1 kuş gribi tespit edildi Girne-Alsancak Çevre Yolu'nda kaza yapan alkollü sürücü tutuklandı Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani "Şu anda İsrail'e güvenmiyoruz" Lefkoşa'da 41 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu Japonya'da bir baba, Fuji Dağı'na tırmanmak için 7 yaşındaki çocuğunu 2 bin metrede yalnız bıraktı Trump'tan Kanada'ya "eyalet" göndermesi Elon Musk'ın çok beklenen projesine dair ilk ayrıntılar için tarih verildi Nöbetçi eczaneler (23 Ağustos 2026) Uzmanından kalıcı oje ve protez tırnak uygulamalarında kullanılan ışıklar konusunda uyarı! ABD mahkemesi Trump'ın kararını durdurdu Japonya'daki depremde 20'den fazla kişi yaralandı Kuş fotoğrafçısı Birtan Gökeri “Kıbrıs’a özgü 417 kuş türünün yaklaşık 330 tanesini görüntüledim” Bugün hava nasıl olacak? (23 Ağustos 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

”Yeni yılda Mağusa Devlet Hastanesi'nde bugüne kadar yapılmayan hizmetler hayata geçecek "

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
”Yeni yılda Mağusa Devlet Hastanesi'nde bugüne kadar yapılmayan hizmetler hayata geçecek "
Reklam

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Gazimağusa Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastaların ve sağlık personelinin yeni yılını kutladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yeni yıl dolayısıyla ziyaretlerini sürdüren Bakan Dinçyürek, 2024 yılında Gazimağusa Devlet Hastanesi'nin daha güçlü bir yapıda olacağını belirtti.

Dinçyürek, Gazimağusa Hastanesi'nde 2024 yılında yeni doğan yoğun bakım ünitesinin hizmete gireceğini, hedeflerinin anjiyo merkezi ve kardiyovasküler cerrahi servisinin açılması ve aynı zamanda Fako cihazıyla göz ameliyatlarının başlayabilmesi olduğunu, bu konuda gerekli tüm çalışmaların başladığını söyledi.

Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde bugüne kadar yapılmayan ameliyatların yapılacağını ve servislerin açılacağını vurgulayan Bakan Dinçyürek, hastanede doktor ve hemşire kadrolarının da artırılacağını açıkladı.

Benzer haberler

Featured
AB’nin Kıbrıs sorununa katılımı “bumeranga dönüşüyor” 23 Ağu 2026 12:54 Aşırı sürat yine ilk sırada: 26 araç trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı 23 Ağu 2026 12:43 Maviş "Okullardaki rehber öğretmen münhal sayısı arttırılmalı" 23 Ağu 2026 12:40 Görüşmelerde gözler 26 Ağustos’a çevrildi 23 Ağu 2026 12:37 Üstel “Göç-Sis ve E-Vize uygulamasını hayata geçiriyoruz” 23 Ağu 2026 12:33 Gazimağusa'da boğulma tehlikesi geçiren genç yoğun bakımda 23 Ağu 2026 12:31 Hasan Gürsel için çok acil Trombosit aranıyor! 23 Ağu 2026 12:27 İlk kez bir memelide H5N1 kuş gribi tespit edildi 23 Ağu 2026 12:17 Girne-Alsancak Çevre Yolu'nda kaza yapan alkollü sürücü tutuklandı 23 Ağu 2026 12:12