Yeni Ercan Havalimanı'nda yarın test uçuşları yapılacak
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Yeni Ercan Havalimanı'nda yarın saat 10.00’da test uçuşları yapılacak. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın da izleyeceği test uçuşlarının öncesinde T&T Teknik Koordinatörü Naci Işık, basına brifing verecek.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Yeni Ercan Havalimanı'nda son aşamaya gelinmesi nedeniyle yarın yeni pistte test uçuşları yapılacak.
Açıklamada, test uçuşlarını takip etmek isteyen basın mensuplarının saat 09.00’dan önce yeni Ercan Havalimanı terminalinde olmaları gerektiği bildirilirken, saat 09.00’da T&T Teknik Koordinatörü Naci Işık’ın test uçuşları ile ilgili basına brifing vereceği de aktarıldı. Açıklamada, brifingin ardından saat 10.00’da başlayacak test uçuşlarını Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın da izleyeceği kaydedildi.
Benzer haberler
Featured
Eski Tarım ve Orman Bakanı Hüseyin Öztoprak için Cumhuriyet Meclisi’nde tören düzenlendi
Borsa güne yüzde 0,37 düşüşle başladı
Hristodulidis, Holguin’le yeniden görüşüyor
POLVAK üç yaşında… Soybir “Üç yıldır polisimizin gücüne güç katıyor, güvenli geleceğimiz için çalışıyoruz”
Hristodulidis'ten "Büyük Deniz Bağlantısı" açıklaması "Üzerime düşeni yapıyorum"
Avcı "Hız tutkusu kontrolden çıktı”
"Yıltan Taşçı Akademi 5. Lefkoşa Fotoğraf Günleri" perşembe gün başlıyor
Ersoy “Organ nakli, bazı hastalar için tek tedavi seçeneği”
Safir Serisi görkemli bir geceyle final yapıyor




