"YDP koalisyon seçenekleri arasında bulunmuyor"

Voice Kıbrıs Haber
Başbakan Faiz Sucuoğlu, hükümet kurma süreci ve nasıl bir hükümet kurmak istedikleri konusunda açıklamada bulundu.
YDP’nin koalisyon seçenekleri arasında olmadığını söyleyen Sucuoğlu, partilerin politik ikbal düşünmeden herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini yineledi. Sucuoğlu, toplumsal çıkarın ön planda tutulması gerektiğinin altını çizdi.
Muhalefete seslenen Sucuoğlu, CTP de dâhil olmak partilerin aritmetik olarak en rahat hükümeti kurmayı hedeflemesi gerektiğini söyledi. ‘Stratejik olarak iktidarda olmama’ düşüncesinin doğru olmadığını söyleyen Sucuoğlu, en güçlü hükümetin kurulması gerektiğini kaydetti.
Sucuoğlu, en güçlü hükümeti kurarak radikal kararlarla halka katkı sağlamak istediklerini bunun üzerinde çalıştıklarını söyledi.
Benzer haberler
Featured
Fransa'daki G7 Liderler Zirvesi'ne Trump'ın "patron benim" çıkışı damga vurdu
ABD ordusu, İran'a yönelik deniz ablukasını kaldırdığını açıkladı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Haziran 2026)
Netanyahu'nun, İran-ABD mutabakatına bağlı olmayacaklarını Trump'a ilettiği iddia edildi
Yapay zekalı tıp dünyasında devrim: 60 saniyede tüm vücut taraması
“Doğaya Dokun, İz Bırakma” temasıyla etkinlik düzenleniyor
DAÜ, QS Dünya Üniversiteler Sıralaması 2027’de 691’inci sırada yer aldı
Alas “Güngör yangını uzun vadeli sonuçlar doğurabilecek ciddi bir kriz"
Borsa günü yüzde 2,82 değer kazanarak tamamladı



