Yarından itibaren 4 gün Geçitköy’den su verilemeyecek

Voice Kıbrıs Haber
Geçitköy Terfi Merkezi’nde yapılacak arıza giderme çalışması nedeniyle yarından itibaren 4 gün Geçitköy’den su verilemeyecek.
Bakım ve onarım çalışmaları tamamlanana kadar, su ihtiyacı yerel kaynaklarından karşılanacağından vatandaşların bu süreçte suyu bilinçli ve tasarruflu kullanması istendi.
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığından verilen bilgiye göre, 8 Ağustos’ta ülke genelini etkileyen elektrik arızası ve kesintisi sonucu Su Temin Projesi'ni etkileyen 13 arıza oluştu. Arızaların 12’si su kesintisi yapılmadan giderildi, ancak son arızanın giderilmesi için su kesintisi yapılması gerekecek.
Bu nedenle Geçitköy Terfi Merkezi'nde arıza giderme çalışması yürütüleceğinden 12 Eylül Cuma gününe kadar KKTC geneline su verilemeyecek.
Benzer haberler
Featured
Oran “Milletvekili dokunulmazlığı, kürsüde başlayıp ve kürsüde bitmeli”
Küresel piyasalar jeopolitik risklerin etkisiyle negatif seyrediyor
Holguin'in hafta sonu adaya gelmesi bekleniyor
“COP31’e Doğru Yeşil Direnç Zirvesi II: Biyolojik Çeşitlilik ve Su Buluşması” yapıldı
Kurudere Kavşağı – Turunçlu köyleri arasında yol çalışması yapılacak
UBP Girne Belediye Meclis Üyesi adaylarının sıralaması belirlendi
Liderler bugün görüşüyor
ABD'de sürücülere geyik uyarısı: Çarpışmalar ölümcül olabilir
Bangladeş'te kızamık şüphesiyle ölen çocuk sayısı 1201'e yükseldi




