Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Trump'tan İran'ın 7 günlük teklifine yanıt "Kabul edilemez" Cumhurbaşkanı Erhürman, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Erdoğan “Savaş suçlularının yeri BM kürsüsü değil, mahkeme salonlarıdır” Erhürman-Guterres görüşmesi başladı Breaking Bad'den etkilenip evine laboratuvar kurdu Kıyılar her sene milim milim batıyor: Deniz yükseliyor, kara çöküyor Arıklı hükümetten neden ayrıldıklarını açıkladı 33 gezegen sistemi tarandı: Birinden gelen sinyal dikkat çekti Netanyahu'nun “medya takip sistemi” ifşa oldu Bill Gates'ten yapay zeka uyarısı "Milyarca kişinin ölümüne yol açabilir" Kıbrıs Türk Tabipleri Odası Başkanı Dr. Erol Barçın oldu Sailun Racing Team İstanbul Park'ta piste çıkıyor Atina'da patlama sonucu yıkılan binada ölü sayısı altıya yükseldi Tayland'ın başkenti Bangkok'taki 50 bölgenin tamamı afet bölgesi ilan edildi İtalya'da Etna Yanardağı'nın kül püskürtmesi hava ulaşımını olumsuz etkiledi Türkiye’nin ilk yerli ve milli tarama gemisi suya indirildi Güney Kıbrıs’ta sera gazı salınımında artış Rusya ölü prensleri cepheye gönderiyor “600 yıllık kemikler savaşacak” Taçoy “Hal Yasası kısa sürede uygulamaya girecek” Avrupa Konseyi’nden Güney Kıbrıs’a resmi uyarı Trump'tan İran'ın 7 günlük teklifine yanıt "Kabul edilemez" Cumhurbaşkanı Erhürman, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Erdoğan “Savaş suçlularının yeri BM kürsüsü değil, mahkeme salonlarıdır” Erhürman-Guterres görüşmesi başladı Breaking Bad'den etkilenip evine laboratuvar kurdu Kıyılar her sene milim milim batıyor: Deniz yükseliyor, kara çöküyor Arıklı hükümetten neden ayrıldıklarını açıkladı 33 gezegen sistemi tarandı: Birinden gelen sinyal dikkat çekti Netanyahu'nun “medya takip sistemi” ifşa oldu Bill Gates'ten yapay zeka uyarısı "Milyarca kişinin ölümüne yol açabilir" Kıbrıs Türk Tabipleri Odası Başkanı Dr. Erol Barçın oldu Sailun Racing Team İstanbul Park'ta piste çıkıyor Atina'da patlama sonucu yıkılan binada ölü sayısı altıya yükseldi Tayland'ın başkenti Bangkok'taki 50 bölgenin tamamı afet bölgesi ilan edildi İtalya'da Etna Yanardağı'nın kül püskürtmesi hava ulaşımını olumsuz etkiledi Türkiye’nin ilk yerli ve milli tarama gemisi suya indirildi Güney Kıbrıs’ta sera gazı salınımında artış Rusya ölü prensleri cepheye gönderiyor “600 yıllık kemikler savaşacak” Taçoy “Hal Yasası kısa sürede uygulamaya girecek” Avrupa Konseyi’nden Güney Kıbrıs’a resmi uyarı
Dolar —
Euro —
Sterlin —

“Yapabildiklerimiz olduğu kadar, yapamadıklarımız da oldu"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
“Yapabildiklerimiz olduğu kadar, yapamadıklarımız da oldu"
Reklam

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, üç yıllık Maliye Bakanlığı görevi süresinde diyalog içinde olduğu kamuda yetkili sendikalara, “Maliye Bakanlığı olarak veda, muhalefet parti lideri olarak merhaba” ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Bakanlık Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre Denktaş, bu çerçevede ilk olarak bugün Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası’nı (KTÖS) ziyaret etti. Denktaş’ı burada, KTÖS Genel Sekreteri Şenel Elcil ile KTÖS Mali Sekreteri Mustafa Baybora karşıladı. DENKTAŞ Maliye Bakanı Serdar Denktaş, “Maliyede geçen üç yıllık süre içerisinde tüm beklentileri karşılayamadık belki ama güzel bir diyalog oluşturduk” diyerek, görüşüp konuştuğu tüm sendika ve sivil toplum kuruluşlarına bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdiğini, bunun da ‘Maliye Bakanı olarak veda, muhalefet parti lideri olarak merhaba’ olduğunu söyledi. “Yapabildiklerimiz olduğu kadar, yapamadıklarımız da oldu ancak bilinmeli ki, elimizden geleni yapmaya çalıştık” diyen Denktaş, özelikle Maliye Bakanlığı olarak eğitim ve sağlık alanlarında her talebi karşılamaya çalıştıklarını kaydetti. Denktaş, bu süre içerisinde bakanlıkla birlikte yaratılan istişare ortamı nedeniyle sendikaya teşekkür etti. ELCİL Gerek UBP-DP gerekse CTP-HP-DP-TDP koalisyonlarında Maliye Bakanlığı görevini üstlenen Serdar Denktaş’ın duruşunu daima takdir ettiklerini kaydeden KTÖS Genel Sekreteri Şenel Elcil de, “Maliye Bakanlığınız döneminde bizlerle daima diyalog içinde oldunuz.  KTÖS olarak biz sizden son derece memnun kaldık. Bu memlekette çok siyasetçi var ancak oturup konuşabileceğimiz siyasetçi sayısı yok denecek kadar az. Siz onlardan birisiniz. Dolayısıyla sizden şikayet etme hakkımız yok” dedi. DENKTAŞ’IN İKİNCİ DURAĞI KTOEÖS… Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın ikinci durağı ise Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) oldu. Burada KTOEÖS Başkanı Selma Eylem ve yönetim kurulu tarafından ağırlanan Denktaş, Maliye Bakanlığında geçen 3 yıllık süre içerisinde karşılıklı diyalog için sendika yönetimi ve üyelerine teşekkürlerini sundu. Denktaş; “Maliye Bakanı olarak, hem teşekkür hem vedaya geldim ama tabi ayrıca muhalefet parti başkanı olarak bir merhaba ziyareti” dedi. Denktaş, fikirsel ayrılıkların her zaman iyi ve zenginlik olduğunu kaydetti. EYLEM KTOEÖS Başkanı Selma Eylem ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eylem konuşmasının devamında, “Tebrik etmek gerekir ki, Maliye Bakanı olduğunuz sürece özellikle son bir buçuk yıldır bütçenin desteklenmesi adına giderlerin kendi yerel kaynaklarımızdan sağlanması için gösterdiğiniz özveri bizler için son derece önemliydi. Çünkü kendi ayaklarımız üzerinde durabileceğimizin göstergesi oldu. Bu durum tüm kesim tarafından göz ardı edilemeyecek kadar takdir görmüştür” diye konuştu. (TUĞ/HA)

Benzer haberler

Featured
Trump'tan İran'ın 7 günlük teklifine yanıt "Kabul edilemez" 26 Eyl 2026 21:33 Cumhurbaşkanı Erhürman, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü 26 Eyl 2026 20:55 Erdoğan “Savaş suçlularının yeri BM kürsüsü değil, mahkeme salonlarıdır” 26 Eyl 2026 20:27 Erhürman-Guterres görüşmesi başladı 26 Eyl 2026 20:23 Breaking Bad'den etkilenip evine laboratuvar kurdu 26 Eyl 2026 20:20 Kıyılar her sene milim milim batıyor: Deniz yükseliyor, kara çöküyor 26 Eyl 2026 20:14 Arıklı hükümetten neden ayrıldıklarını açıkladı 26 Eyl 2026 19:51 33 gezegen sistemi tarandı: Birinden gelen sinyal dikkat çekti 26 Eyl 2026 18:55 Netanyahu'nun “medya takip sistemi” ifşa oldu 26 Eyl 2026 18:28