“Yakın Manzaralar-Uzak Diyarlar Fotoğraf Sergisi" yarın Lefkoşa’da açılacak

Voice Kıbrıs Haber
Bellapais Begonvil Inner Wheel Kulübü’nün düzenlediği, “Yakın Manzaralar-Uzak Diyarlar Fotoğraf Sergisi" yarın, Lefkoşa Rüstem Kitabevi Sanat Galerisi’nde açılacak. Sergi, 14 Mayıs Pazartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.
Kulüp’ten verilen bilgiye göre, serginin açılışı saat 18.00’de Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi ve Bellapais Inner Wheel Kurucu Başkanı Sibel Tatar tarafından gerçekleşecek.
Serginin açılışında Dr. Aslı Giray Akyunak ve Heran Mirillo, piyano ve flüt dinletisi sunacak.
Küratörlüğünü İsmail Gökçe’nin üstlendiği sergide, Dr. Yeşim Örek’in gezdiği uzak ülkelerde çektiği kareler ile Mimar Mustafa Atun’un Kıbrıs’ın doğasında yakaladığı manzaralar yer alacak.
Sergiden elde edilecek tüm gelir ise, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na üniversite öğrencilerine burs olarak verilmek üzere bağışlanacak.
Benzer haberler
Featured
Japonya'da meydana gelen selde 6 kişi hayatını kaybetti
Sterlin 65 TL sınırında
Netanyahu, İngiltere'yi "İslam Cumhuriyeti" diye hedef aldı
Almanya’da orman yangını nedeniyle yaklaşık 2 bin kişi tahliye ediliyor
Borsa günü yüzde 0,28 değer kazanarak
TMK ara sınıfları ile NKL Anadolu ve Fen Lisesi programlarına yönelik kontenjan sınavı başvuruları başlıyor
Üstel, Tatlısu’da sosyal konut projesinin yakında başlayacağını açıkladı
Hasan Kıran için acil kan aranıyor
Fidan "Türkiye-Mısır işbirliği bölgesel barış ve refaha hizmet ediyor"


