Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız” Lefkoşa-Gazimağusa ana yolundaki kazada sürücü tutuklandı! Güney Kıbrıs’taki Yunan savaş uçakları ve deniz kuvvetleri varlığı kalıcılaşıyor Tatlısu'da feci iş kazası: 37 yaşındaki işçi yoğun bakımda! Prof. Dr. Naci Görür'den Gaziantep'teki deprem sonrası kritik uyarı 22 yaşındaki gencin ölümüne ilişkin yeni gelişme! KTTB "Denetimsiz ve plansız uzmanlık eğitimine izin vermeyeceğiz" Yenişehir’de iki sokakta asfaltlama çalışması başlıyor “Katmanlar” sergisi GÜNSEL Sanat Müzesi’nde açıldı FTX'in kurucusu Bankman-Fried'ın cezası onandı Filipinler'de meydana gelen depremde ölü sayısı arttı! Gaziantep'te korkutan deprem! Dünya Kupası'nda vize krizi. Yıldız futbolcu ülkeye alınmadı Yeşil Okullar Projesi Ödül Töreni yapıldı ABD'li yetkili, imza aşamasına gelinen ABD-İran anlaşmasının detaylarını açıkladı En son hava durumu tahminleri (13 Haziran 2026) Erakçi "İslamabad Mutabakat Zaptı sonuçlanmaya hiç bu kadar yakın olmamıştı" Tahtın en güçlü varisiydi: Üç yıldır hastanede olan Prenses yaşamını yitirdi Döviz piyasalarında günün son rakamları (12 Haziran 2026) Çeler “Ak güvercin Meclis’te yerini alacak” Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız” Lefkoşa-Gazimağusa ana yolundaki kazada sürücü tutuklandı! Güney Kıbrıs’taki Yunan savaş uçakları ve deniz kuvvetleri varlığı kalıcılaşıyor Tatlısu'da feci iş kazası: 37 yaşındaki işçi yoğun bakımda! Prof. Dr. Naci Görür'den Gaziantep'teki deprem sonrası kritik uyarı 22 yaşındaki gencin ölümüne ilişkin yeni gelişme! KTTB "Denetimsiz ve plansız uzmanlık eğitimine izin vermeyeceğiz" Yenişehir’de iki sokakta asfaltlama çalışması başlıyor “Katmanlar” sergisi GÜNSEL Sanat Müzesi’nde açıldı FTX'in kurucusu Bankman-Fried'ın cezası onandı Filipinler'de meydana gelen depremde ölü sayısı arttı! Gaziantep'te korkutan deprem! Dünya Kupası'nda vize krizi. Yıldız futbolcu ülkeye alınmadı Yeşil Okullar Projesi Ödül Töreni yapıldı ABD'li yetkili, imza aşamasına gelinen ABD-İran anlaşmasının detaylarını açıkladı En son hava durumu tahminleri (13 Haziran 2026) Erakçi "İslamabad Mutabakat Zaptı sonuçlanmaya hiç bu kadar yakın olmamıştı" Tahtın en güçlü varisiydi: Üç yıldır hastanede olan Prenses yaşamını yitirdi Döviz piyasalarında günün son rakamları (12 Haziran 2026) Çeler “Ak güvercin Meclis’te yerini alacak”
Dolar
Euro
Sterlin

"Virüsler sınır tanımaz"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
"Virüsler sınır tanımaz"

Lokmacı kara kapısı karşısındaki kontrol noktasını bu sabah ziyaret ederek Covid-19 (Korona Virüs) için talimatı verilen önlemlerin uygulanmasını yerinde denetleyen Kıbrıs Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Konstantinos Yoannu “Virüsler sınır tanımaz” dedi.

Rum radyosu ve diğer haber kaynaklarına göre bu noktadaki hareketliliğin yoğun olduğuna dikkat çeken Yoannu bu noktadan geçen kişileri denetlemek üzere ek personel ihtiyacı saptadığını, bu yöndeki önerisini öğle saatlerinde toplanacak bakanlar komitesinde gündeme getireceğini anlattı. Yoannu geçiş noktasındaki diğer bir sorunun da dil kaynaklı iletişim sorunu olduğunu, 4 dilde bilgilendirme broşürleri bulunuyor olmasına rağmen başka dillerde broşürler de hazırlanabileceğini söyledi. İçişleri Bakanlığı’nda, Dışişleri, Adalet, Sağlık Bakanları ve İçişleri Bakanlığı Genel Müdürü’nün bugün saat 13.45’te Covid-19 konusunda bilgilendirme, koordinasyon ve karar alma maksatlı bir toplantı yapacağı, toplantıda Kıbrıs Cumhuriyeti'ne giriş noktalarında çok daha katı kısıtlamalar uygulanması olasılığı bulunduğu da haber verildi. Konstantinos Yoannu öğle saatlerinde katıldığı bir TV programında “virüsler sınır tanımaz” diyerek Kıbrıs’ta korona vakası olabileceğine dikkat çekti. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız” 2026-06-13 11:40:00 Lefkoşa-Gazimağusa ana yolundaki kazada sürücü tutuklandı! 2026-06-13 11:29:00 Güney Kıbrıs’taki Yunan savaş uçakları ve deniz kuvvetleri varlığı kalıcılaşıyor 2026-06-13 11:23:00 Tatlısu'da feci iş kazası: 37 yaşındaki işçi yoğun bakımda! 2026-06-13 11:15:00 Prof. Dr. Naci Görür'den Gaziantep'teki deprem sonrası kritik uyarı 2026-06-13 11:11:00 22 yaşındaki gencin ölümüne ilişkin yeni gelişme! 2026-06-13 11:07:00 KTTB "Denetimsiz ve plansız uzmanlık eğitimine izin vermeyeceğiz" 2026-06-13 10:42:00 Yenişehir’de iki sokakta asfaltlama çalışması başlıyor 2026-06-13 10:32:00 “Katmanlar” sergisi GÜNSEL Sanat Müzesi’nde açıldı 2026-06-13 10:25:00