Venedik'te turist taşıyan otobüs köprüden uçtu
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kazanın nedeni henüz netlik kazanmadı. Yetkililerin verdiği bilgiye göre araç yaklaşık 15 metreden elektrik hatlarının üzerine düşerken alev aldı.
İtalya'nın Venedik kentinde meydana gelen otobüs kazasında ikisi çocuk en az 21 kişi öldü, 18 kişi de yaralandı. İtfaiyeciler ve diğer acil müdahale ekipleri gece boyunca cesetleri çıkarmak ve alevleri söndürmek için çalıştı.
Venedik Belediye Başkanı Luigi Brugnaro, sosyal medya hesabından kaza mahallini "kıyamet gibi" olarak tanımladı ve kentte yas ilan etti.
Kazanın, yabancı turistleri taşıyan otobüsün kentin tarihi merkezinden Marghera'daki bir kamp alanına taşıdığı sırada yaşandığı bildirildi.
Otobüste bulunan turistler arasında Ukraynalı, Alman, Fransız ve Hırvatların bulunduğu belirtiliyor.
Benzer haberler
Dünya
Cepheye dronlarla 4 ton gıda gönderdiler
Bulgaristan'da başlayan yangın Yunanistan'a sıçradı
Rusya’daki laboratuvar çalışanının şüpheli ölümü salgın endişesine yol açtı
Rusya'dan olası salgın nedeniyle 5 hastane kapatıldı
İspanya'da şiddetli yağışlar can aldı
Kalibaf "İran'ın sunduğu 7 şart uygulanmadıkça Hürmüz Boğazı açılmayacak"
Trump "İran'la ilgili karar aşamasındayım"
Ebola salgınının bilançosu ağır: Can kaybı 4'bini geçti
Çin’de “yapay güneş” projesi: Bir kritik adım daha geçildi



