Vakıflar hız kesmiyor: 64-40

Voice Kıbrıs Haber
Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig A 2025–2026 sezonunda mücadele eden KKTC Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Tuzla Engelliler Spor Kulübü’nü 64-40 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.
Karşılaşma boyunca üstün bir performans sergileyen Vakıflar, hem savunmada hem hücumda etkili oyunuyla dikkat çekti. Tribünlerin de yoğun destek verdiği mücadelede alınan farklı galibiyet, takımın ligdeki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.
Öte yandan bu galibiyet, sadece sportif bir başarı olarak değil, anlamlı bir mesaj olarak da öne çıktı. Vakıflar camiası, Yönetim Kurulu üyesi Emine Mine Sönmez Bozat’ın eşi Mehmet Bozat’ın geçirdiği by-pass ameliyatı sonrası bu galibiyeti kendisine armağan etti.
Kulüp yetkilileri, Mehmet Bozat’a geçmiş olsun dileklerini ileterek en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni etti.
Benzer haberler
Featured
YouTube "çocuk güvenliği" konusunda Meta'nın izlediği uzlaşma yolunu izlemeyeceğini açıkladı
Mağusa Hastanesi’nde ilk kalp By-pass ameliyatı gerçekleştirildi
Elektrik Müteahhitleri Birliği'nde başkan ve yönetim belirlendi
Üstel “Genç Konut Projesi'yle 5 bin gencimizi yuva sahibi yapacağız”
Kathimerini "Elektrik kablosu için Ekim ayı belirleyici"
Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler ABD'de açıklanacak önemli verilere çevrildi
İran Hürmüz için sunduğu şartlara yanıt bekliyor
Stefanu “Müzakere zemini değişemez”
Trafikte bin 362 sürücüye yasal işlem...



