Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Neil Young Trump'a dava açtı Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ekim 2026) Melania Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki bölgesel ateşkesin başladığını duyurdu Dünya alarm veriyor: Sera gazları benzeri görülmemiş seviyelere ulaştı UNSEEN: The Athletes of Northern Cyprus belgeselinin fragmanı yayımlandı Borsa günü yatay seyirle tamamladı Güler “Kıbrıs Türk halkının güvenliği ülkemiz açısından vazgeçilmez öneme sahiptir” UBP 50 milletvekili adayını açıkladı Çeler “Siyasete güven hesap verebilirliğin hayata geçirilmesiyle mümkün olacak” Yeşil Hat üzerinden ticaret fırsatları ve işletmelere sağlanan destekler ele alındı DAÜ Rektörü Kılıç “Üniversitede hiçbir karar, siyasi talimatla alınmadı” Petrol ve gıda fiyatlarında küresel arz şokları enflasyonu yukarı yönlü baskılıyor Themistokleus “Kabul edelim; bizim taraf bitmek bilmeyen müzakere istiyor, GYÖ ve çözüm istemiyor…” UBP “Aday belirleme seçim ve sonuçları yasa, tüzük ve yönetmeliğe uygundur” CTP spor vizyonunu paylaştı Hristodulidis, Erhürman’la görüşmesini “çok iyi ve yapıcı” olarak nitelendirdi Nöbetçi eczaneler (27 Ekim 2026) Bağımsızlık Yolu, KTAMS’ta eski sendika yöneticileri ile buluştu Yunanistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle dokuz bölgede"Kırmızı alarm" ilan edildi Kamacıoğlu “Özel Sanayi Bölgesi oluşturma çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyoruz” Neil Young Trump'a dava açtı Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ekim 2026) Melania Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki bölgesel ateşkesin başladığını duyurdu Dünya alarm veriyor: Sera gazları benzeri görülmemiş seviyelere ulaştı UNSEEN: The Athletes of Northern Cyprus belgeselinin fragmanı yayımlandı Borsa günü yatay seyirle tamamladı Güler “Kıbrıs Türk halkının güvenliği ülkemiz açısından vazgeçilmez öneme sahiptir” UBP 50 milletvekili adayını açıkladı Çeler “Siyasete güven hesap verebilirliğin hayata geçirilmesiyle mümkün olacak” Yeşil Hat üzerinden ticaret fırsatları ve işletmelere sağlanan destekler ele alındı DAÜ Rektörü Kılıç “Üniversitede hiçbir karar, siyasi talimatla alınmadı” Petrol ve gıda fiyatlarında küresel arz şokları enflasyonu yukarı yönlü baskılıyor Themistokleus “Kabul edelim; bizim taraf bitmek bilmeyen müzakere istiyor, GYÖ ve çözüm istemiyor…” UBP “Aday belirleme seçim ve sonuçları yasa, tüzük ve yönetmeliğe uygundur” CTP spor vizyonunu paylaştı Hristodulidis, Erhürman’la görüşmesini “çok iyi ve yapıcı” olarak nitelendirdi Nöbetçi eczaneler (27 Ekim 2026) Bağımsızlık Yolu, KTAMS’ta eski sendika yöneticileri ile buluştu Yunanistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle dokuz bölgede"Kırmızı alarm" ilan edildi Kamacıoğlu “Özel Sanayi Bölgesi oluşturma çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyoruz”
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Uyuşturucudan 8 kişi tutuklandı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Uyuşturucudan 8 kişi tutuklandı!
Reklam

Gazimağusa, Lefkoşa ve Geçitköy’de uyuşturucudan 8 kişi yakalandı. Polisten verilen bilgi şu şekilde: "EVİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI 15.11.2024 tarihinde, saat 17.00 sıralarında, Gazimağusa’da, M.B.(E-24)’nin kalmakta olduğu ikametgahta, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan arama neticesinde, MDMA türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan toplam 50 adet hap ve yine MDMA türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap parçaları bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs ile mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan A.A.(E-21) ve F.K.(E-21) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. BET OFİSİNDE UYUŞTURUCU 15.11.2024 tarihinde, saat 20.00 sıralarında, Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir bet ofisi içerisinde, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı CÖŞ Ekipleri tarafından H.O.(E-40)’nun tasarrufunda, yaklaşık bir gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. ŞÜPHELİ HAREKETLERİ ELE VERDİ 15.11.2024 tarihinde, saat 23.45 sıralarında, Geçitköy’de Allahverdi Kılıç Caddesi üzerinde, devriye halinde bulunan Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Çamlıbel Polis Karakol Ekibi tarafından, yolda seyir halinde bulunan ve aracının direksiyon hakimiyetini kaybettiği görülen araç sürücüsü durdurulmuştur. Araç sürücüsü A.Y. (E-23)’nin şüpheli hareketleri sonucu üzerinde ve aracında yapılan aramada, araç içerisinde yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. KONTROL MAKSATLI DURDURULAN ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI 16.11.2024 tarihinde, saat 00.15 sıralarında, İskele’de Long Beach Bölgesinde, İskele Polis Müdürlüğüne bağlı Trafik Ekipleri tarafından yapılan kontrol ve denetimler sırasında, kontrol maksatlı durdurulan D.D.D.(E-22)’nin yönetimindeki ve A.C.A. (E-20) ile A.C.Y.(E-22)’nin yolcu olarak bulunduğu araçta yapılan aramada; bir adeti A.C.A’nin tasarrufunda, diğer bir adeti ise araç içerisinde olmak üzere, içerlerinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan iki adet öğütücü bulunarak emare olarak alınmıştır. Soruşturma kapsamında D.D.D.(E-22), A.C.A.(E-20) ve A.C.Y.(E-22) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir."

Benzer haberler

Featured
Neil Young Trump'a dava açtı 27 Eki 2026 21:56 Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ekim 2026) 27 Eki 2026 21:44 Melania Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki bölgesel ateşkesin başladığını duyurdu 27 Eki 2026 21:20 Dünya alarm veriyor: Sera gazları benzeri görülmemiş seviyelere ulaştı 27 Eki 2026 20:59 UNSEEN: The Athletes of Northern Cyprus belgeselinin fragmanı yayımlandı 27 Eki 2026 20:03 Borsa günü yatay seyirle tamamladı 27 Eki 2026 19:59 Güler “Kıbrıs Türk halkının güvenliği ülkemiz açısından vazgeçilmez öneme sahiptir” 27 Eki 2026 19:54 UBP 50 milletvekili adayını açıkladı 27 Eki 2026 19:31 Çeler “Siyasete güven hesap verebilirliğin hayata geçirilmesiyle mümkün olacak” 27 Eki 2026 19:23