Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Trump "İran'la müzakereler bugün başlayacak" Trafik güvenliği ve insan hayatını tehlikeye atan sürücü ve yolcuya ceza verildi Olguner "Yetkili kurum ve kuruluşlar benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri almalı" Irak'ta aşırı sıcaklar nedeniyle mühimmat deposu patladı Altın fiyatları Trump'ın açıklamasıyla haftaya yön değiştirerek başladı 15 yaşındaki Türk satranç dahisi dünyanın zirvesinde Petrol fiyatlarında büyük düşüş Mısır'da 5,3 büyüklüğünde deprem! Döviz kurlarında son durum (3 Ağustos 2026) Bugün hava nasıl olacak? (3 Ağustos 2026) Karadeniz’de İHA saldırısına uğrayan konteyner gemisi battı Kripto para piyasasının değeri temmuzda 120 milyar doların üzerinde arttı Yangın çıkan yolcu feribotunda 5 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi kayıp Netanyahu'nun konutunda ırkçı muamele ve şiddet iddiası Arıklı'dan Özersay ve Dizdarlı'ya "Keşke fikir sahibi olmadan birazcık bilgi sahibi olunsa" İran basını "Hürmüz'ün açılmasına yönelik anlaşma yapıldığı iddiaları gerçek değil" Fas-İspanya göç rotasında can kaybı 88'e yükseldi Yunanistan'da iki yangın söndürme helikopteri havada çarpıştı İshalde bu belirtilere dikkat! Işık “Plajlara girişlerde ücret alınarak halkın Anayasal ve yasal hakları ihlal ediliyor” Trump "İran'la müzakereler bugün başlayacak" Trafik güvenliği ve insan hayatını tehlikeye atan sürücü ve yolcuya ceza verildi Olguner "Yetkili kurum ve kuruluşlar benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri almalı" Irak'ta aşırı sıcaklar nedeniyle mühimmat deposu patladı Altın fiyatları Trump'ın açıklamasıyla haftaya yön değiştirerek başladı 15 yaşındaki Türk satranç dahisi dünyanın zirvesinde Petrol fiyatlarında büyük düşüş Mısır'da 5,3 büyüklüğünde deprem! Döviz kurlarında son durum (3 Ağustos 2026) Bugün hava nasıl olacak? (3 Ağustos 2026) Karadeniz’de İHA saldırısına uğrayan konteyner gemisi battı Kripto para piyasasının değeri temmuzda 120 milyar doların üzerinde arttı Yangın çıkan yolcu feribotunda 5 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi kayıp Netanyahu'nun konutunda ırkçı muamele ve şiddet iddiası Arıklı'dan Özersay ve Dizdarlı'ya "Keşke fikir sahibi olmadan birazcık bilgi sahibi olunsa" İran basını "Hürmüz'ün açılmasına yönelik anlaşma yapıldığı iddiaları gerçek değil" Fas-İspanya göç rotasında can kaybı 88'e yükseldi Yunanistan'da iki yangın söndürme helikopteri havada çarpıştı İshalde bu belirtilere dikkat! Işık “Plajlara girişlerde ücret alınarak halkın Anayasal ve yasal hakları ihlal ediliyor”
Dolar
Euro
Sterlin

Usta oyuncu Kadir İnanır'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Usta oyuncu Kadir İnanır'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor

Usta oyuncu Kadir İnanır, zatürreye bağlı solunum sıkıntısı nedeniyle tedavi ediliyor.

Rahatsızlanarak Acıbadem Fulya Hastanesi'ne kaldırılan İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili Başhekim Prof. Dr. Hüsnü Görgen açıklamada bulundu.

Görgen, şunları kaydetti:

"Hastanemize başvuran hastamız Kadir İnanır, yapılan tıbbi değerlendirme sonrası pnömoniye (zatürre) bağlı gelişen solunum sıkıntısı nedeniyle yoğun bakım servisine alınmıştır. Tedavisi yoğun bakım koşullarında sürdürülmekte ve entübasyon gerektirmeden uygulanan non-invaziv solunum desteği verilmektedir. Genel durumu yakından izlenen hastamızın klinik durumunda dünden bu yana kısmi iyileşme gözlenmiştir. Hastamız, bir süre daha yoğun bakım servisinde takip edilecektir."

Yeşilçam'ın önemli aktörleri arasında yer alan İnanır, daha önce Beykoz'da yaşadığı evde 24 Mart 2024'te rahatsızlanarak, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alınmış ve tedbir amaçlı entübe edilmişti. Tedavinin iyi gitmesi nedeniyle 27 Mart'ta ekstübe edilen İnanır, 4 Nisan 2024'te taburcu olmuştu.