UKÜ ile CES'den girişimcilik ekosistemi için işbirliği

Voice Kıbrıs Haber
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile Cyprus Entrepreneurship Station (CES) arasında, öğrencilerin girişimcilik ekosisteminde daha aktif rol almalarını desteklemek ve eğitim programları ile danışmanlık faaliyetlerini hayata geçirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.
UKÜ’den yapılan açıklamaya göre, üniversitede gerçekleştirilen programda, UKÜ Rektörü Erbuğ Çelebi ile CES Kurucu Ortakları Niyal Öztürk ve Gamze Menteş Muhtaroğlu bir araya geldi.
-Çelebi
UKÜ Rektörü Erbuğ Çelebi, protokolle ilgili açıklamasında, üniversite bünyesinde bir girişimcilik programı oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, öğrencilerin fikirlerini iş dünyasına taşıyabilmeleri adına önemli bir adım attıklarını ifade etti.
Çelebi, iş birliği kapsamında girişimcilik süreçlerine yönelik eğitim, danışmanlık ve çeşitli destek mekanizmalarının geliştirileceğini kaydetti.
Benzer haberler
Featured
İngiltere'de kene alarmı: Şehir merkezlerinde de var
Panda diplomasisi geri döndü: Birkaç gün içinde ulaşacaklar
Döviz piyasalarında günün son rakamları (25 Eylül 2026)
İran "Olası saldırı durumunda farklı silahlar kullanacağız"
Endonezya'da 13 Eylül'de alabora olan feribottaki 52 kişinin cesedine ulaşıldı
Volkswagen Grubu 2,8 milyon aracı geri çağıracak
Halkın Partisi’nde milletvekili adaylığı başvuruları 28 Eylül’de başlıyor
Lefkoşa Sanat Merkezi’nde iki sergi açılışı birden yapılacak
Oymen "Gıda güvenliğinde yapılan her ihmal toplum sağlığını riske atıyor"



