UEFA'dan Galatasaray kararı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Araştırma Komisyonu, Galatasaray ile yapılan anlaşmayı yeniden inceleme kararı aldı.
UEFA'dan yapılan yazılı açıklamada, CFCB Başkanı Jose Narciso da Cunha Rodrigues'in, Galatasaray ile yapılan anlaşmayı tekrar gözden geçirilmesi için CFCB Araştırma Komisyonu'na gönderme kararı aldığı bildirildi.
Açıklamada, kararın alınma nedeni ya da incelemenin ne zaman sona ereceği konusunda ise bilgi verilmedi.
UEFA, 13 Haziran'da Galatasaray'a Finansal Fair Play kuralları kapsamında para ve futbolcu sayısı kısıtlama cezası vermişti ve UEFA ile Galatasaray arasında 4 yılı (2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 ve 2021-2022 sezonları) kapsayacak şekilde anlaşmanın yapıldığı duyurulmuştu.
Benzer haberler
Spor
U18 atletleri kürsü hedefinde “Türkiye Şampiyonası” yarın başlıyor
U18 Atletleri “Türkiye Şampiyonası”nda piste çıkacak
‘2. Geleneksel Gülseren Ataker Karadan Olta ile Balık Avlama Anı Müsabakası’ tamamlandı
10.Sinde Ralli Sprintte zafer Bozalanlar-Evrensel ikilisinin
KKTC Beşiktaşlılar Derneği’nde başkan Mustafa Taş oldu
Dünya Kupası'nda vize krizi. Yıldız futbolcu ülkeye alınmadı
Türkiye-Avustralya maçı Millet Bahçesi’nde dev ekranda izlenecek
Girne 20 Temmuz Stadyumu’nda “Yoga Run” etkinliği düzenlenecek
Rallinin nabzı bu pazar İnönü’de atacak


