Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek Patlayan roket için kritik karar Sevgi Atailer için acil kan aranıyor! İran "Mutabakat yarın olmasa da önümüzdeki günlerde olabilir" Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor Çayönü'nde korkunç kaza: Mustafa Aslan hayatını kaybetti! Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın” Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil” Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor? Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz” Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek Patlayan roket için kritik karar Sevgi Atailer için acil kan aranıyor! İran "Mutabakat yarın olmasa da önümüzdeki günlerde olabilir" Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor Çayönü'nde korkunç kaza: Mustafa Aslan hayatını kaybetti! Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın” Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil” Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor? Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz” Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Uçuş kısıtlamaları genişletildi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Uçuş kısıtlamaları genişletildi

KKTC’ye hava yolu ile gelecek yolculara konan kısıtlamalar genişletildi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından konuyla ilgili bir açıklama yayınlandı.

Açıklamada Birleşik Krallık, Hollanda, Danimarka ve Brezilya ile birlikte tüm Afrika ülkeleri de koronavirüsün mutasyona uğraması nedeniyle kısıtlama uygulanan ülkeler listesine eklendiği bildirildi.

Buna göre son 14 gün içerisinde Cezayir, Angola, Benin, Botsuana, Burkina Faso, Burundi, Kamerun, Kape Verde, Orta Afrika Cumhuriyeti, Çad, Komoros, Kongo Demokratik Cumhuruyeti, Kongo, Cibuti, Mısır, Ekvator Ginesi, Eritre, Esvantini, Ethopya, Gabon, Gambia, Gana, Gine, Gine-Bissau, Fildişi Sahili, Kenya, Lesotho, Liberya, Libya, Madagaskar, Malavi, Mali, Moritanya, Mauritius, Fas, Mozambik, Namibya, Nijer, Nijerya, Ruanda, Sao Tome ve Principe, Senegal, Seyşeller, Siera Leone, Somali, Güney Afrika, Güney Sudan, Sudan, Tanzanya, Togo, Tunus, Uganda, Zambiya, Zimbabve, Sahravi, Somaliland, Kanarya Adaları, Cauta, Fransız Güney ve Antartik Adaları, Maderya, Mayette, Melilla, Soberanya, Reunion, Pelagie Adaları, Sokatra, Saint Helena Ascension ve Tristan da Cunha’da bulunan kişiler; KKTC vatandaşı olmaları, KKTC vatandaşı anne veya babaya sahip olmaları, KKTC’de iş kurma, ikamet ve çalışma izni sahibi olmaları, KKTC’deki üniversitelerde eğitim görmeleri, KKTC’de ev sahibi, kiracı olmaları veya son 12 ayın 6 ayını KKTC’de geçirmiş olmaları halinde, KKTC’ye girişte gerekli belgeleri ibraz etmeleri halinde 14 gün karantina şartı ile KKTC’ye girmelerine izin verileceği kaydedildi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın, söz konusu değişikliği içeren NOTAM’ı ilerleyen saatlerde yayınlayacağı kaydedildi .

Voice Kıbrıs Haber

Benzer haberler

Featured
Yapay zekada soğuk savaş: ABD, Anthropic’e yabancı engeli getirdi 2026-06-13 21:45:00 Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek 2026-06-13 21:37:00 Patlayan roket için kritik karar 2026-06-13 21:32:00 Sevgi Atailer için acil kan aranıyor! 2026-06-13 20:46:00 İran "Mutabakat yarın olmasa da önümüzdeki günlerde olabilir" 2026-06-13 20:23:00 Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı 2026-06-13 20:15:00 Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu 2026-06-13 20:09:00 KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi 2026-06-13 20:05:00 KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor 2026-06-13 19:56:00