Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Sekiz STÖ’den ortak açıklama “Atatürk Öğretmen Akademisi ticari ve belirsiz bir yapıya dönüştürülemez” III. Acapulco Sanat Çalıştayı başladı Güney Kıbrıs’ta her 10 kişiden 4’ü maddi açıdan zorlanıyor Ercan “Taksiler için sarı plaka uygulaması hayata geçirilmeli” Chevron yetkilisi Basil Allam "Afrodit" yatağı ile ilgili açıklama yaptı “Anılarla Yaseminli Lefkoşa” etkinliği Büyük Han’da gerçekleştirildi Trump'tan "İran uygun davranmazsa gerekeni yaparım" uyarısı Gürhan “Siber güvenlik geleceğin değil bugünün meselesi, önlem almalıyız” Kıbrıs İki Dillilik Derneği Yıllık Bilgilendirme Toplantısını gerçekleştirdi Gürkut “İddialar doğruysa, ülke tarihinin en büyük kişisel veri ihlallerinden biriyle karşı karşıyayız” Özgül Orhon için kan aranıyor! Cumhurbaşkanlığı Çoksesli Çocuk Korosu, ilk konserini yoğun katılımla gerçekleştirdi Lefkoşa'da bazı sokaklar trafiğe kapatılacak! Texas'ta arı yüklü TIR devrildi: Milyonlarca bal arısı çevreye yayıldı Çalışma Dairesi'nin web sitesine siber saldırı gerçekleştiren 1 kişi tutuklandı! Girne'de korkutan kaza: 1'i yaya, 1'i çocuk 3 kişi yaralandı! ‘6 Km Gece Koşusu’ 4 Temmuz’da yapılıyor Petrol fiyatları günü 76,66 dolardan açtı Altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor Adalıer “Polislik yalnızca bir meslek değil, aynı zamanda bir yaşam biçimi” Sekiz STÖ’den ortak açıklama “Atatürk Öğretmen Akademisi ticari ve belirsiz bir yapıya dönüştürülemez” III. Acapulco Sanat Çalıştayı başladı Güney Kıbrıs’ta her 10 kişiden 4’ü maddi açıdan zorlanıyor Ercan “Taksiler için sarı plaka uygulaması hayata geçirilmeli” Chevron yetkilisi Basil Allam "Afrodit" yatağı ile ilgili açıklama yaptı “Anılarla Yaseminli Lefkoşa” etkinliği Büyük Han’da gerçekleştirildi Trump'tan "İran uygun davranmazsa gerekeni yaparım" uyarısı Gürhan “Siber güvenlik geleceğin değil bugünün meselesi, önlem almalıyız” Kıbrıs İki Dillilik Derneği Yıllık Bilgilendirme Toplantısını gerçekleştirdi Gürkut “İddialar doğruysa, ülke tarihinin en büyük kişisel veri ihlallerinden biriyle karşı karşıyayız” Özgül Orhon için kan aranıyor! Cumhurbaşkanlığı Çoksesli Çocuk Korosu, ilk konserini yoğun katılımla gerçekleştirdi Lefkoşa'da bazı sokaklar trafiğe kapatılacak! Texas'ta arı yüklü TIR devrildi: Milyonlarca bal arısı çevreye yayıldı Çalışma Dairesi'nin web sitesine siber saldırı gerçekleştiren 1 kişi tutuklandı! Girne'de korkutan kaza: 1'i yaya, 1'i çocuk 3 kişi yaralandı! ‘6 Km Gece Koşusu’ 4 Temmuz’da yapılıyor Petrol fiyatları günü 76,66 dolardan açtı Altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor Adalıer “Polislik yalnızca bir meslek değil, aynı zamanda bir yaşam biçimi”
Dolar
Euro
Sterlin

'UBP bu işin içinde olacak'

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

'UBP bu işin içinde olacak'

 Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile UBP Genel Başkanı Ersin Tatar’ın yaklaşık yarım saat süren görüşmesi tamamlandı; Tatar görüşme sonrasında “Yeni hükümet için olasılıklar bellidir, çok alternatif yoktur. UBP bu işin içinde olacak. Yetki alınca parti yetkili organlarında değerlendireceğiz” dedi.

Tatar, Cumhurbaşkanı Akıncı ile süreci değerlendirdiklerini, tüm partilerle görüşmesinin ardından görevlendirmeyi yapacağını, durumun yarın öğleden sonra netleşebileceğini bildirdi. Ersin Tatar, ülkedeki ekonomik sorunlara işaret ederek hükümet konusunda “Olasılıklar bellidir, çok alternatif yoktur. Herkes kendine düşeni yaparsa UBP de kendi yetkili organlarında süreci en kısa zamanda değerlendirip memleket için en hayırlı olanı yapmak durumundadır” dedi. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Sekiz STÖ’den ortak açıklama “Atatürk Öğretmen Akademisi ticari ve belirsiz bir yapıya dönüştürülemez” 2026-06-23 12:44:00 III. Acapulco Sanat Çalıştayı başladı 2026-06-23 12:24:00 Güney Kıbrıs’ta her 10 kişiden 4’ü maddi açıdan zorlanıyor 2026-06-23 12:22:00 Ercan “Taksiler için sarı plaka uygulaması hayata geçirilmeli” 2026-06-23 12:17:00 Chevron yetkilisi Basil Allam "Afrodit" yatağı ile ilgili açıklama yaptı 2026-06-23 12:13:00 “Anılarla Yaseminli Lefkoşa” etkinliği Büyük Han’da gerçekleştirildi 2026-06-23 11:45:00 Trump'tan "İran uygun davranmazsa gerekeni yaparım" uyarısı 2026-06-23 11:31:00 Gürhan “Siber güvenlik geleceğin değil bugünün meselesi, önlem almalıyız” 2026-06-23 11:28:00 Gürkut “İddialar doğruysa, ülke tarihinin en büyük kişisel veri ihlallerinden biriyle karşı karşıyayız” 2026-06-23 11:19:00