Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Borsa haftaya yüzde 0,64 yükselişle başladı Narenciye Kesim Ekipleri Birliği "Emeğimizin karşılığını talep ediyoruz" Loizidis "Guterres teknik komitelerin çalışmalarına destek belirtti" Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu tutuklandı En İyi Orkestra ödülünü kazanan Levent College'in klibi yayınlandı Türkiye'de Temmuz ayı enflasyon rakamları açıklandı! Cumhurbaşkanı Erhürman “5+1 isteniyorsa Lefkoşa için açık ‘ev ödevleri’ var” 64. Geleneksel Mehmetçik Üzüm Festivali yarın başlıyor Küresel piyasalar jeopolitik iyimserlik ve sektörel endişeler bir arada Ground2Scale+ programının ikinci dönemi için başvurular açıldı Fransa'da fabrika yangını "Zehirli madde salınımı nedeniyle bölge sakinlerine "evden çıkmayın" uyarısı yapıldı" Trump "İran'la müzakereler bugün başlayacak" Trafik güvenliği ve insan hayatını tehlikeye atan sürücü ve yolcuya ceza verildi Olguner "Yetkili kurum ve kuruluşlar benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri almalı" Irak'ta aşırı sıcaklar nedeniyle mühimmat deposu patladı Altın fiyatları Trump'ın açıklamasıyla haftaya yön değiştirerek başladı 15 yaşındaki Türk satranç dahisi dünyanın zirvesinde Petrol fiyatlarında büyük düşüş Mısır'da 5,3 büyüklüğünde deprem! Döviz kurlarında son durum (3 Ağustos 2026) Borsa haftaya yüzde 0,64 yükselişle başladı Narenciye Kesim Ekipleri Birliği "Emeğimizin karşılığını talep ediyoruz" Loizidis "Guterres teknik komitelerin çalışmalarına destek belirtti" Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu tutuklandı En İyi Orkestra ödülünü kazanan Levent College'in klibi yayınlandı Türkiye'de Temmuz ayı enflasyon rakamları açıklandı! Cumhurbaşkanı Erhürman “5+1 isteniyorsa Lefkoşa için açık ‘ev ödevleri’ var” 64. Geleneksel Mehmetçik Üzüm Festivali yarın başlıyor Küresel piyasalar jeopolitik iyimserlik ve sektörel endişeler bir arada Ground2Scale+ programının ikinci dönemi için başvurular açıldı Fransa'da fabrika yangını "Zehirli madde salınımı nedeniyle bölge sakinlerine "evden çıkmayın" uyarısı yapıldı" Trump "İran'la müzakereler bugün başlayacak" Trafik güvenliği ve insan hayatını tehlikeye atan sürücü ve yolcuya ceza verildi Olguner "Yetkili kurum ve kuruluşlar benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri almalı" Irak'ta aşırı sıcaklar nedeniyle mühimmat deposu patladı Altın fiyatları Trump'ın açıklamasıyla haftaya yön değiştirerek başladı 15 yaşındaki Türk satranç dahisi dünyanın zirvesinde Petrol fiyatlarında büyük düşüş Mısır'da 5,3 büyüklüğünde deprem! Döviz kurlarında son durum (3 Ağustos 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Twitter'dan büyük müjde!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Twitter'dan büyük müjde!

Twitter kullanıcıların en büyük şikayetlerinden biri olan, atılan tweetler için düzenleme seçeneğinin olmaması, Twitter CEO'su Jack Dorsey'i harekete geçirdi. Twitter'da atılan tweetler artık düzenlenebilecek.

Sosyal ağ Twitter, kullanıcıların oldukça başını ağrıtan yanlış atılan ve sonradan değiştirilemediği için silinmek zorunda kalınan tweet'lerle ilgili değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Twitter CEO'su Jack Dorsey, sosyal ağda gönderilen 'tweet'lerdeki yazım hatalarını düzeltmek için bir düzenleme düğmesini düşündüklerini ifade etti.

DÜZELTME DÜĞMESİ HAYATA GEÇİRİLECEK

Hindistan'ın Yeni Delhi'nin kentinde düzenlenen bir etkinlikte konuşan şirketin kurucusu ve CEO'su Dorsey, kullanıcıların bu konuda yaşadıkları sıkıntıları dikkatli bir şekilde incelediklerini ve Twitter'daki yazım hatalarını düzeltmek için kullanılabilecek bir düzenleme düğmesinin hayata geçirebileceklerini söyledi.

Şirketin tweet'ler için bir düzenleme düğmesi oluşturma hakkındaki düşüncelerine ışık tutan Dorsey, "Düzenleme düğmesi için kullanım durumlarının ne olduğuna dikkat etmeniz gerekiyor. Bir çok insan düzenleme düğmesini istiyor çünkü yaptıkları hataları hızlı bir şekilde düzeltmek istiyorlar. Yanlış yazım veya yanlış URL'yi tweet atma gibi. Bu, insanların zaman içinde tüm tweet'leri düzenlemelerine izin vermekten çok daha başarılı olur" diye konuştu.

SINIRSIZ OLMAYACAK

Geçmişe yönelik tweet'lerde sınırsız düzenlemeyi ilke olarak engelleyeceklerini de sözlerine ekleyen Dorsey, "Çünkü çoğu kişi tartışmalı ifadelerini daha sonra değiştirerek bu özelliği kötüye kullanabilir" dedi. Jack Dorsey, tweet düzenleme özelliğini bir süredir düşündüklerini ancak platformlarının sağlığı için bunu doğru şekilde yapmak zorunda olduklarını aktardı.

Twitter için tweet düzenleme özelliği, aslında çoğu kullanıcının uzun süredir istediği bir özellik. Kullanıcılar yazım hataları olan veya yanlışlıkla attıkları tweet'leri mevcut durumda, silip, tekrar paylaşmak durumunda kalıyor.

Benzer haberler

Teknoloji
Japon çip üreticisi, net karını 46'ya katladı 2026-08-01 09:38:34 Bilim insanları beyin hızında çalışan çip geliştirdi 2026-07-29 22:22:56 Apple'dan kiralama modeli: iPhone ve Mac satın almak yerine kiralanabilecek 2026-07-29 15:37:28 ABD'den Çin'in ürettiği insansı robotlara ithalat yasağı 2026-07-29 13:03:29 iPhone devinden rakipleri çıldırtacak hamle: Apple'ın yeni hedefi belli oldu 2026-07-28 08:41:07 Avrupa'da çocukları korumaya yönelik sosyal medya düzenlemeleri hız kazandı 2026-07-27 21:14:56 OpenAI’ın yapay zeka modelleri test sırasında siber saldırı düzenledi 2026-07-27 08:25:08 OpenAI sağlık verilerini ChatGPT’ye taşıdı: Yeni özellik riskleri de beraberinde getiriyor 2026-07-25 22:02:18 Google üç yeni yapay zeka modelini erişime açtı 2026-07-24 10:48:42