Tutuklu sayısı 6'ya yükseldi!

Voice Kıbrıs Haber
Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği’nin, Cumhurbaşkanlığı ve Kıbrıs Türk Süt Endüstrisi Kurumu (SÜTEK) önünde yaptığı eylemlerde Birlik Başkanı Mustafa Naimoğulları’nın da aralarında bulunduğu toplam 6 kişi tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre, 4’ü Cumhurbaşkanlığı önündeki eylemde, 2’si SÜTEK önündeki eylemde olmak üzere 6 kişi tutuklandı.
Eylemcilerin tutuklanma gerekçesinin, gübre dökerek, genel rahatsızlık ve uygunsuz, tavır hareket suçları olduğu belirtildi.
Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Mustafa Naimoğulları sabah saatlerinde TAK’a yaptığı açıklamada, bugün tepki eylemlerine başlayacaklarını belirterek, hükümet kurulmasının ardından haftaya genel eylem planladıklarını açıklamıştı.
Naimoğulları, Salı günü Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı önündeki basın açıklamasında ise Perşembe gününe kadar hayvancıların mali sorunlarına çözüm bulunmadığı takdirde eylem başlatacaklarını duyurmuştu.
Benzer haberler
Featured
Avusturya’da 14 yaş altı kız çocuklarına başörtüsü yasağı protestolara yol açtı
İstanbul'da 115 yıllık kayıtlardaki en yüksek üçüncü günlük yağış ölçüldü
Devlet Piyangosu çekildi! (20 Ekim 2026 tam liste)
Döviz piyasalarında günün son rakamları (15 Ekim 2026)
Güç-Sen “Kamuda taşeron çalışma sistemine son verilmeli”
Çeler “İşten çıkarma kararlarını geri çekin, uzlaşma yolu açın”
“Sanat İyileştirir” seramik sergisi Ercan Havalimanı’nda açıldı
Üsküdar Belediye Başkan Vekili Gültekin hayatını kaybetti
“Kıbrıs’ta Osmanlı İzleri” fotoğraf sergisi açıldı



