Turnuvaya kesin kayıt tarihi 6 Eylül'de sona erecek

Voice Kıbrıs Haber
Ülkemizdeki bakanlıklar ve bakanlıklara bağlı Devlet Daireleri arasında geleneksel olarak düzenlenen halı saha futbol turnuvası, 13 Eylül 2022 Salı akşamı başlayacak.
Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da merhum iş insanı Hasan Ramadan Cemil adına gerçekleşecek turnuva, yine İbrahim Özsoy tarafından organize edilecek.
Bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilecek olan turnuva Ortaköy-Kermiya bölgesinde bulunan, eski ismi Bayraktar Ortaokulu, yeni ismi İrsen Küçük Ortaokulu halı sahasında gerçekleşecek.
Turnuvaya katılacak dairelerin kesin kayıtları 6 Eylül 2022 Salı günü sona erecek ve 7 Eylül’de de maç fikstürü açıklanacak.
Geçtiğimiz yıl gerçekleşen turnuvada, Eğitim Bakanlığı’na bağlı öğretmenler şampiyon kupasının sahibi olmuştu.
Benzer haberler
Spor
Dünya Kupası'nda vize krizi. Yıldız futbolcu ülkeye alınmadı
Türkiye-Avustralya maçı Millet Bahçesi’nde dev ekranda izlenecek
Girne 20 Temmuz Stadyumu’nda “Yoga Run” etkinliği düzenlenecek
Rallinin nabzı bu pazar İnönü’de atacak
ABD, Dünya Kupası hakeminin ülkeye girişine izin vermedi
Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi "Kazanan Fenerbahçe'dir"
Ada, İzmir'de rekorunu geliştirdi ve Dünya barajına biraz daha yaklaştı
Dördüncü Geleneksel Polis Halk Koşusu yapıldı
KKTC Futbol Milli Takımı Conifa Euro 2026’da şampiyon oldu


