'Türkiye'siz bir gelecek mümkün değildir'

Voice Kıbrıs Haber
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Kıbrıs Türk halkının tartışmasız iradesiyle Cumhurbaşkanlığı görevini Ersin Tatar’a emanet ettiğini belirterek, görevi bugün devralacak Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı kutlayarak, görevinde başarı diledi.
Oğuz yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Tatar’ın görevini layıkıyla yapacağından en ufak bir şüphe duymadığını ve bugünden sonra Kıbrıs Türkü’nü daha refah, daha huzurlu güzel günlerin beklediğini ifade etti.
Oğuz açıklamasında, “Bu adada yalnız olmadığımızı her anımızda bize gösteren Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin her ferdi başta olmak üzere varlığıyla bizlere güven veren Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkürü bir borç biliriz… Dünden bugüne bu coğrafyada yaşadığımız her olay bizlere şu gerçeği göstermiştir ‘Türkiye’siz bir gelecek mümkün değildir’. Bu bilinçle bugünden itibaren attığımız her adımdan daha da eminiz.” ifadelerine de yer verdi.
(TAK)
Benzer haberler
Featured
YDÜ'de yapay zeka, dijital iyi oluş ve eğitimde dönüşüm konuları konuşuldu
KKTC Beşiktaşlılar Derneği’nde başkan Mustafa Taş oldu
KKTC polisi geçit vermedi: Beş ilçede asayiş ve trafik denetimi yapıldı!
Palmas “SOFA anlaşması Fransa’ya açık çek değil”
Aşırı ısınan balya makinesi yangına neden oldu: 10 dönüm arazi yandı!
BM ve AB Kıbrıs sorununda yeni bir inisiyatif için üst düzeyde iş birliği yapıyor
Hızını alamayan alkollü sürücü oto galeriye girdi!
İncirli “Hayat pahalılığıyla mücadele ülkenin önündeki en önemli başlıklardan biri olacak”
Geçitköy-Dörtyol ana yolunda korkutan kaza!


