Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Gençlik Federasyonu “AÖA Yasa Tasarısı sürecine davet edilmedik, kurumsal istişare yapılmadı” Haluk Bilginer'in "Baba" oyunu Lefkoşa'da büyük ilgi topladı Öztürkler "Ne verilecek bir karış toprağımız var, ne de Anavatan Türkiye'nin garantörlüğünü tartışırız" Kıbrıs Rum Ulusal Konseyi dün Hristodulidis başkanlığında toplandı Sekiz STÖ’den ortak açıklama “Atatürk Öğretmen Akademisi ticari ve belirsiz bir yapıya dönüştürülemez” III. Acapulco Sanat Çalıştayı başladı Güney Kıbrıs’ta her 10 kişiden 4’ü maddi açıdan zorlanıyor Ercan “Taksiler için sarı plaka uygulaması hayata geçirilmeli” Chevron yetkilisi Basil Allam "Afrodit" yatağı ile ilgili açıklama yaptı “Anılarla Yaseminli Lefkoşa” etkinliği Büyük Han’da gerçekleştirildi Trump'tan "İran uygun davranmazsa gerekeni yaparım" uyarısı Gürhan “Siber güvenlik geleceğin değil bugünün meselesi, önlem almalıyız” Kıbrıs İki Dillilik Derneği Yıllık Bilgilendirme Toplantısını gerçekleştirdi Gürkut “İddialar doğruysa, ülke tarihinin en büyük kişisel veri ihlallerinden biriyle karşı karşıyayız” Özgül Orhon için kan aranıyor! Cumhurbaşkanlığı Çoksesli Çocuk Korosu, ilk konserini yoğun katılımla gerçekleştirdi Lefkoşa'da bazı sokaklar trafiğe kapatılacak! Texas'ta arı yüklü TIR devrildi: Milyonlarca bal arısı çevreye yayıldı Çalışma Dairesi'nin web sitesine siber saldırı gerçekleştiren 1 kişi tutuklandı! Girne'de korkutan kaza: 1'i yaya, 1'i çocuk 3 kişi yaralandı! Gençlik Federasyonu “AÖA Yasa Tasarısı sürecine davet edilmedik, kurumsal istişare yapılmadı” Haluk Bilginer'in "Baba" oyunu Lefkoşa'da büyük ilgi topladı Öztürkler "Ne verilecek bir karış toprağımız var, ne de Anavatan Türkiye'nin garantörlüğünü tartışırız" Kıbrıs Rum Ulusal Konseyi dün Hristodulidis başkanlığında toplandı Sekiz STÖ’den ortak açıklama “Atatürk Öğretmen Akademisi ticari ve belirsiz bir yapıya dönüştürülemez” III. Acapulco Sanat Çalıştayı başladı Güney Kıbrıs’ta her 10 kişiden 4’ü maddi açıdan zorlanıyor Ercan “Taksiler için sarı plaka uygulaması hayata geçirilmeli” Chevron yetkilisi Basil Allam "Afrodit" yatağı ile ilgili açıklama yaptı “Anılarla Yaseminli Lefkoşa” etkinliği Büyük Han’da gerçekleştirildi Trump'tan "İran uygun davranmazsa gerekeni yaparım" uyarısı Gürhan “Siber güvenlik geleceğin değil bugünün meselesi, önlem almalıyız” Kıbrıs İki Dillilik Derneği Yıllık Bilgilendirme Toplantısını gerçekleştirdi Gürkut “İddialar doğruysa, ülke tarihinin en büyük kişisel veri ihlallerinden biriyle karşı karşıyayız” Özgül Orhon için kan aranıyor! Cumhurbaşkanlığı Çoksesli Çocuk Korosu, ilk konserini yoğun katılımla gerçekleştirdi Lefkoşa'da bazı sokaklar trafiğe kapatılacak! Texas'ta arı yüklü TIR devrildi: Milyonlarca bal arısı çevreye yayıldı Çalışma Dairesi'nin web sitesine siber saldırı gerçekleştiren 1 kişi tutuklandı! Girne'de korkutan kaza: 1'i yaya, 1'i çocuk 3 kişi yaralandı!
Dolar
Euro
Sterlin

Türkiye'de belediye başkanlığı koltuğuna 4 kadın aday oturacak

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Türkiye'de belediye başkanlığı koltuğuna 4 kadın aday oturacak

TC yerel seçimlerinde 81 ilin sadece 4'ünde kadın belediye başkanı seçildi.

Kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti'den Fatma Şahin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve CHP'den Özlem Çerçioğlu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçildi. HDP'den ise 2 kadın, belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. HDP Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilirken, Berivan Helen Işık Siirt belediye başkanı oldu. (TAK)

Benzer haberler

Türkiye
Türkiye'de diri fay sayısı yeni veriler ışığında 700'e yükseldi 2026-06-22 17:29:00 Karadeniz'de bir gemiye dron isabet etti: Yaralılar arasında Türkler de var 2026-06-22 08:27:00 YKS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları ÖSYM'nin internet sitesinden erişime açıldı 2026-06-21 18:50:00 YKS'nin ikinci oturumu AYT başladı 2026-06-21 11:23:00 Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlık açıklaması 2026-06-20 20:18:00 Erdoğan "Türkiye, tarihinde ilk kez bir NATO ve Avrupa Birliği üyesi ülkeye savaş gemisi ihraç etmiştir" 2026-06-20 20:09:00 YKS'nin ilk oturumu TYT sona erdi 2026-06-20 14:29:00 2,5 milyon üniversite adayı için sınav zamanı 2026-06-20 08:57:00 Güler "Fransa ve Güney Kıbrıs anlaşması uluslararası hukuka aykırı" 2026-06-19 10:48:00