Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
15 günlük turist vizesiyle girdiği ülkede 33 yıl yaşayan adam tutuklandı Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ağustos 2026) Barçın "Maliye Bakanı suçu yasa değişikliği ile aklamaya çalışıyor" Brent petrolün varili 88,06 dolardan işlem görüyor Üstel “Çok daha güçlü bir spor organizasyonu girişimi başlattık" Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü geçici olarak trafiğe kapatılacak Meteoroloji Dairesi'nden şiddetli fırtına ve yağış uyarısı! Cumhurbaşkanı Erhürman’dan Kıbrıs Rum tarafının engelleme girişimlerine karşı üç ayrı mektup UBP'nin 18 belediye başkan adayı resmen duyuruldu Onalt “Üretici yok olursa ülke ithalata mahkum olur” Yılmaz “Üreticiyi mağdur etmeyecek yatırımlar çok kıymetli” Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan olumsuz havaya karşı işveren ve çalışanlara uyarı Ertuğruloğlu “İki devletli çözüm politikasından geri dönüş söz konusu değil” Lefkoşa Belediye Tiyatrosu yeni sezonda perdeleri iki oyunla açıyor TMK 1986 mezunlarından TMK Eğitim, Bilim ve Kültür Vakfı’na bağış HAKSEN Başkanı Erşangil “Kamuya giriş, parası olanın ayrıcalığı olamaz” Erdoğan Pirhan için çok acil kan aranıyor Nöbetçi eczaneler (28 Ağustos 2026) Deniz içerisinde hareketsiz bulunan şahsın ölüm nedeni açıklandı UBP LTB Başkan adayı Aktunç “Lefkoşa’da yeni bir belediyecilik dönemi başlatacağız” 15 günlük turist vizesiyle girdiği ülkede 33 yıl yaşayan adam tutuklandı Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ağustos 2026) Barçın "Maliye Bakanı suçu yasa değişikliği ile aklamaya çalışıyor" Brent petrolün varili 88,06 dolardan işlem görüyor Üstel “Çok daha güçlü bir spor organizasyonu girişimi başlattık" Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü geçici olarak trafiğe kapatılacak Meteoroloji Dairesi'nden şiddetli fırtına ve yağış uyarısı! Cumhurbaşkanı Erhürman’dan Kıbrıs Rum tarafının engelleme girişimlerine karşı üç ayrı mektup UBP'nin 18 belediye başkan adayı resmen duyuruldu Onalt “Üretici yok olursa ülke ithalata mahkum olur” Yılmaz “Üreticiyi mağdur etmeyecek yatırımlar çok kıymetli” Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan olumsuz havaya karşı işveren ve çalışanlara uyarı Ertuğruloğlu “İki devletli çözüm politikasından geri dönüş söz konusu değil” Lefkoşa Belediye Tiyatrosu yeni sezonda perdeleri iki oyunla açıyor TMK 1986 mezunlarından TMK Eğitim, Bilim ve Kültür Vakfı’na bağış HAKSEN Başkanı Erşangil “Kamuya giriş, parası olanın ayrıcalığı olamaz” Erdoğan Pirhan için çok acil kan aranıyor Nöbetçi eczaneler (28 Ağustos 2026) Deniz içerisinde hareketsiz bulunan şahsın ölüm nedeni açıklandı UBP LTB Başkan adayı Aktunç “Lefkoşa’da yeni bir belediyecilik dönemi başlatacağız”
Dolar
Euro
Sterlin

Türk Bankası lider tamamladı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Türk Bankası lider tamamladı
Reklam

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bankalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda grup maçlarında sona gelindi.

Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası'nda organize edilen turnuvada A Grubu'nda Garanti Bankası-Limasol Türk Kooperatif Bankası, Türk Bankası-Koop Bank karşı karşıya geldi. Bu grupta oynanan maçların ardından Türk Bankası grubunu lider tamamladı. Limasol Türk Kooperatif Bankası ise ikinci sırada grubunu tamamlayarak adını çeyrek finale yazdırdı. Limasol Türk Kooperatif Merkez Bankası çeyrek finalde: 5-3 Gecenin ilk maçında Garanti Bankası ile Limasol Türk Kooperatif Bankası karşı karşıya geldi. Mücadeleden 5-3'lük skorla galip ayrılan Limasol Türk Kooperatif Merkez Bankası, puanını 7'ye yükselterek grubunu ikinci sırada tamamladı ve adını çeyrek finale yazdırdı. Garanti Bankası ise 4 puanda kaldı. Türk Bankası liderlik aşkına: 7-4 Gecenin ikinci maçında ise Türk Bankası ile Koop Bank karşı karşıya geldi. Maçtan 7-4'lük farklı skorla galip ayrılan Türk Bankası, puanını 9'a yükseltti ve grubunu lider tamamlayarak adını çeyrek finale yazdırdı. Koop Bank ise 4 puanda grubunu tamamladı. Çeyrek final kura çekimi 24 Eylül'de Organizasyonda bugün (21 Eylül Cuma) oynanacak maçların ardından grup mücadeleleri tamamlanacak ve çeyrek finalistler belirlenecek. Grubunu ilk iki sırada tamamlayan 6 takımın yanında en iyi 2 üçüncü takım çeyrek finalde mücadele edecek. Çeyrek final kura çekimi 24 Eylül Pazartesi günü saat 11.00'de Türk Bankası Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilecek. A Grubu Puan Durumu: Takımlar                               O         G         B         M        A         Y         P 1-Türk Bankası                       4          3          0          1          12        8          9 2.L.Kooperatif Bankası         4          2          1          1          14        12        7 4-Koop Bank                         4          1          1          2          16        19        4 3-Garanti Bankası                  4          1          1          2          13        14        4 5-TEB                                    4          1          1          2          10        13        4 Maç Programı (21 Eylül Cuma): C Grubu: Saat 19.00-20.00 Near East Bank-Vakıflar Bankası Saat 20.00-21.00 Capital Bank-İktisat Bank

Benzer haberler

Featured
15 günlük turist vizesiyle girdiği ülkede 33 yıl yaşayan adam tutuklandı 28 Ağu 2026 22:05 Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ağustos 2026) 28 Ağu 2026 21:53 Barçın "Maliye Bakanı suçu yasa değişikliği ile aklamaya çalışıyor" 28 Ağu 2026 21:16 Brent petrolün varili 88,06 dolardan işlem görüyor 28 Ağu 2026 20:58 Üstel “Çok daha güçlü bir spor organizasyonu girişimi başlattık" 28 Ağu 2026 20:47 Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü geçici olarak trafiğe kapatılacak 28 Ağu 2026 20:39 Meteoroloji Dairesi'nden şiddetli fırtına ve yağış uyarısı! 28 Ağu 2026 20:28 Cumhurbaşkanı Erhürman’dan Kıbrıs Rum tarafının engelleme girişimlerine karşı üç ayrı mektup 28 Ağu 2026 20:16 UBP'nin 18 belediye başkan adayı resmen duyuruldu 28 Ağu 2026 19:00