Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Frankfurt Havalimanı'nda çalışan 2 kişi sıtma nedeniyle öldü İspanya'da müze soygunu: 3 bin yıllık paha biçilemez altın hazine dört dakikada çalındı İran "ABD kötülük yapmaya başlarsa, tarihe geçecek bir karşılık veririz" İngiltere'deki siber saldırıda 8,7 milyon müşterinin verilerine erişildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ağustos 2026) Üstel “Bir çocuk futbol kampı bile dedef oluyorsa, ciddi bir zihniyet sorunu var” "Bosna Kasabı" olarak bilinen savaş suçlusu Ratko Mladic öldü Letymbiotis "Bir devletin yapması gerektiğini yapıyoruz" ECB tutanaklarında yeni faiz artışı olasılığı vurgulandı Fiber Optik Ek Protokolü Komitede onaylanarak, Genel Kurul’a sevk edildi Öztürkler “İki seçimin 6 Aralık’ta yapılmasına yönelik öneri Meclis'e geldi" Üstel "Kayıpların akıbetini ortaya çıkarmak tarihi sorumluluğumuzdur" Çin Halk Cumhuriyeti'nden KŞK'ya bağış YSK ve İlçe Seçim Kurullarının oluşumu açıklandı Karakum'da ani ölüm: Denizde yüzdüğü sırada hayatını kaybetti! AJet'ten yurt dışı bağlantılı uçuşlarda indirim kampanyası Sivil Toplum İstişare Mekanizması Yönlendirme Komitesi Kıbrıslı Rum üyeleri açıklandı Araçta bırakılan çakmak yangına neden oldu Kimlik tespiti tamamlanan 15 şehit Devlet Töreni ile defnedilecek Yürüdüğü sırada rahatsızlanan şahıs hayatını kaybetti! Frankfurt Havalimanı'nda çalışan 2 kişi sıtma nedeniyle öldü İspanya'da müze soygunu: 3 bin yıllık paha biçilemez altın hazine dört dakikada çalındı İran "ABD kötülük yapmaya başlarsa, tarihe geçecek bir karşılık veririz" İngiltere'deki siber saldırıda 8,7 milyon müşterinin verilerine erişildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ağustos 2026) Üstel “Bir çocuk futbol kampı bile dedef oluyorsa, ciddi bir zihniyet sorunu var” "Bosna Kasabı" olarak bilinen savaş suçlusu Ratko Mladic öldü Letymbiotis "Bir devletin yapması gerektiğini yapıyoruz" ECB tutanaklarında yeni faiz artışı olasılığı vurgulandı Fiber Optik Ek Protokolü Komitede onaylanarak, Genel Kurul’a sevk edildi Öztürkler “İki seçimin 6 Aralık’ta yapılmasına yönelik öneri Meclis'e geldi" Üstel "Kayıpların akıbetini ortaya çıkarmak tarihi sorumluluğumuzdur" Çin Halk Cumhuriyeti'nden KŞK'ya bağış YSK ve İlçe Seçim Kurullarının oluşumu açıklandı Karakum'da ani ölüm: Denizde yüzdüğü sırada hayatını kaybetti! AJet'ten yurt dışı bağlantılı uçuşlarda indirim kampanyası Sivil Toplum İstişare Mekanizması Yönlendirme Komitesi Kıbrıslı Rum üyeleri açıklandı Araçta bırakılan çakmak yangına neden oldu Kimlik tespiti tamamlanan 15 şehit Devlet Töreni ile defnedilecek Yürüdüğü sırada rahatsızlanan şahıs hayatını kaybetti!
Dolar
Euro
Sterlin

"Tüm sorunları hızlı bir şekilde çözmek için 24 saat çalışacağız"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
"Tüm sorunları hızlı bir şekilde çözmek için 24 saat çalışacağız"
Reklam

Geçitkale Belediye Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Geçitkale - Serdarlı Belediyesi Başkan adayı Hasan Öztaş Geçitkale Belediyesi’nin proje belediyesi olarak kanıtlanmış bir belediye olduğunu ve bu misyonu Geçitkale - Serdarlı Belediyesi’ne de taşıyacaklarını söyledi. Öztaş, amaçlarının 16 köyden bir kent yaratmak olduğunu vurguladı.

CTP Geçitkale – Serdarlı Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş, Kanal T’de Pınar Gözek’in hazırlayıp sunduğu programa katılarak bölgedeki icraatlardan bundan sonraki projelere kadar birçok önemli noktaya değindi. Öztaş 2014 yılında Geçitkale Belediyesi’ni devraldığında bölgeye hizmet açısından belediye araçlarının çok az olduğunu, bunu sekiz yıl içerisinde beş katına çıkardıklarını söyledi. Öztaş, 25 Aralık’tan sonra Geçitkale - Serdarlı Belediyesi’nin 16 köyü için bu araç parkının genişliğinin çok büyük avantaj olacağını ifade etti. Öztaş, Geçitkale Belediyesi’nde oluşturdukları kurumsal personel yapısını Geçitkale-Serdarlı Belediyesi’ne de monte edeceklerini ve bölgedeki tüm sorunları hızlı bir şekilde çözmek için 24 saat çalışacaklarını belirtti.

Öztaş, 65 yaş üstü İkinci Yaşam Kulübü’nü Geçitkale-Serdarlı Belediyesi’ne de taşıyacaklarını ifade etti. Şu anda Geçitkale Belediyesi’nde bu yaşam kulübü için hizmet veren aracın 25 Aralık’tan sonra 16 köye de hizmet edeceğini kaydeden Öztaş, şeker ölçme, tansiyon ölçme, doğum günü kutlamaları, acil ihtiyaçlar ve sağlık merkezlerine ulaşım ve buna benzer konularda 65 yaş üstü insanlarımıza hizmeti 16 köyümüze yayacaklarını belirtti. Öztaş “Bizim belediyecilik anlayışımız sadece göze değil kalbe de dokunmaktır” dedi. Öztaş, adadaki ilk engelsiz kaldırımları Geçitkale ve bağlı köylerine yaptıklarını, 26 Aralık sabahından itibaren Geçitkale-Serdarlı Belediyesi’ne bağlı tüm köylerde bu engelsiz kaldırımların yapımına hemen başlanacağını söyledi.

Benzer haberler

Featured
Frankfurt Havalimanı'nda çalışan 2 kişi sıtma nedeniyle öldü 27 Ağu 2026 22:04 İspanya'da müze soygunu: 3 bin yıllık paha biçilemez altın hazine dört dakikada çalındı 27 Ağu 2026 21:59 İran "ABD kötülük yapmaya başlarsa, tarihe geçecek bir karşılık veririz" 27 Ağu 2026 21:51 İngiltere'deki siber saldırıda 8,7 milyon müşterinin verilerine erişildi 27 Ağu 2026 21:45 Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ağustos 2026) 27 Ağu 2026 21:30 Üstel “Bir çocuk futbol kampı bile dedef oluyorsa, ciddi bir zihniyet sorunu var” 27 Ağu 2026 21:21 "Bosna Kasabı" olarak bilinen savaş suçlusu Ratko Mladic öldü 27 Ağu 2026 20:16 Letymbiotis "Bir devletin yapması gerektiğini yapıyoruz" 27 Ağu 2026 20:07 ECB tutanaklarında yeni faiz artışı olasılığı vurgulandı 27 Ağu 2026 20:03