Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Gazimağusa'da bazı sokaklarda asfaltlama çalışmaları yapılacak Bu şehrin altında 1 milyar ton buz var Tesla, sürücüsüz taksisini hizmete sundu Üstel “Felakette sağlık çalışanlarımız insan üstü bir gayret ortaya koydu” Oyuncu Serhat Mustafa Kılıç evinde ölü bulundu Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda finale kaldı Endonezya'da 2 bine yakın kişi okullarda dağıtılan yemeklerden zehirlendi Silivri açıklarındaki kazada batan geminin bulunduğu bölgedeki çalışmalar sürüyor Köroğlu "Batı Nil Virüsü vakası çıkmasını beklemeyelim" Üstel “Naaşların kimliklerinin belirlenmesi için DNA incelemelerinden yararlanılacak” Nepal'deki selin ardından 10 gündür mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı Güney'de her bin 700 öğrenciye, bir rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmeni düşüyor Polis Lefkoşa-Gazimağusa ana yolunu kullanacak sürücüleri uyardı Gemi kazasında hayatını kaybeden Elmas Demir'in cenazesi Eskişehir'de toprağa verildi Nöbetçi eczaneler (5 Eylül 2026) Trafik cezaları geçiş noktalarında dağıtılmaya devam ediliyor Dostoyevski 180 yıl sonra TikTok fenomeni oldu Mısır’ın çağrısıyla Güney Kıbrıs ve Yunanistan olağanüstü üçlü zirve gerçekleştirecek Akpınar “Filo Jet faciası herkesin ortak meselesidir” Üstel “1 kişinin daha naaşına ulaşıldı, 15 kayıp aranıyor” Gazimağusa'da bazı sokaklarda asfaltlama çalışmaları yapılacak Bu şehrin altında 1 milyar ton buz var Tesla, sürücüsüz taksisini hizmete sundu Üstel “Felakette sağlık çalışanlarımız insan üstü bir gayret ortaya koydu” Oyuncu Serhat Mustafa Kılıç evinde ölü bulundu Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda finale kaldı Endonezya'da 2 bine yakın kişi okullarda dağıtılan yemeklerden zehirlendi Silivri açıklarındaki kazada batan geminin bulunduğu bölgedeki çalışmalar sürüyor Köroğlu "Batı Nil Virüsü vakası çıkmasını beklemeyelim" Üstel “Naaşların kimliklerinin belirlenmesi için DNA incelemelerinden yararlanılacak” Nepal'deki selin ardından 10 gündür mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı Güney'de her bin 700 öğrenciye, bir rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmeni düşüyor Polis Lefkoşa-Gazimağusa ana yolunu kullanacak sürücüleri uyardı Gemi kazasında hayatını kaybeden Elmas Demir'in cenazesi Eskişehir'de toprağa verildi Nöbetçi eczaneler (5 Eylül 2026) Trafik cezaları geçiş noktalarında dağıtılmaya devam ediliyor Dostoyevski 180 yıl sonra TikTok fenomeni oldu Mısır’ın çağrısıyla Güney Kıbrıs ve Yunanistan olağanüstü üçlü zirve gerçekleştirecek Akpınar “Filo Jet faciası herkesin ortak meselesidir” Üstel “1 kişinin daha naaşına ulaşıldı, 15 kayıp aranıyor”
Dolar
Euro
Sterlin

Trump'tan Türkiye ve S-400 konusu için Cumhuriyetçi senatörlere davet

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Trump'tan Türkiye ve S-400 konusu için Cumhuriyetçi senatörlere davet
Reklam

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Türkiye ve S-400 konusunu görüşmek üzere önde gelen Cumhuriyetçi senatörleri Beyaz Saray'a davet ettiği bildirildi.

Amerikan Washington Post gazetesinde yer alan ve toplantı organizasyonunda bulunan 2 yetkiliye dayandırılan haberde, muhtemelen görüşmenin salı günü yerel saatle 16.00'da yapılmasının planlandığı ifade edildi. Haberde, toplantı davetiyesinin bir kopyasına da ulaşıldığı, davetiyede "Başkan Donald Trump adına... Türkiye hakkında" ibaresinin yazılı olduğu belirtildi. "NE YAPABİLECEĞİMİZE BAKIYORUZ" ABD Başkanı Trump, Türkiye konusunda dün yaptığı son açıklamasında, Barack Obama yönetiminin Türkiye ile ilgili hatalarına vurgu yaparak, şu ifadeleri kullanmıştı: "Birçok bakımdan çok zor bir durum. Türkiye bağlamında önceki yönetim çok büyük hatalar yaptı ve bu çok kötü. Dolayısıyla şu anda (yaptırımlar konusuna) buna bakıyoruz, ne yapabileceğimize bakıyoruz. Henüz (kararımızı) açıklamadık." Trump, bu açıklamasından kısa süre önce de "Türkiye'ye yaptırım getirecek misiniz?" şeklindeki bir soruya, "Hayır. Şu anda buna bakmıyoruz." yanıtını vermişti. Önceki gün Beyaz Saray ve Pentagon'dan yapılan açıklamalarda, S-400'lerden dolayı Türkiye'nin artık F-35 projesinin parçası olamayacağı, bununla birlikte ABD'nin Türkiye ile stratejik ilişkisine halen çok değer verdiği kaydedilmişti. (TAK)

Benzer haberler

Dünya
Bu şehrin altında 1 milyar ton buz var 5 Eyl 2026 20:01 Endonezya'da 2 bine yakın kişi okullarda dağıtılan yemeklerden zehirlendi 5 Eyl 2026 18:09 Dostoyevski 180 yıl sonra TikTok fenomeni oldu 5 Eyl 2026 14:05 Trump barış masasına dönüyor: Putin ve Zelenski'ye yeni teklif yolda 5 Eyl 2026 11:09 Nepal'deki faciada bilanço giderek ağırlaşıyor 5 Eyl 2026 10:34 Donmuş gök cisminin kuyruklu yıldıza dönüşümü ilk kez görüntülendi 5 Eyl 2026 09:59 BM'den dünya haritası için dikkat çeken karar 5 Eyl 2026 08:47 Nepal'deki selin ardından tünelde 9 gün mahsur kalan 2 işçi kurtarıldı 4 Eyl 2026 22:21 İngiltere'den halka acil durum uyarısı: "El Nino nedeniyle evinizde erzak depolayın" 4 Eyl 2026 22:12