Trump'tan sert eleştiri: Hiçbir şey yapmıyorlar
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
ABD Başkanı Donald Trump, yine Twitter üzerinden ABD Merkez Bankası'nı (Fed) eleştirdi.
Trump, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, doların güç kazanmasına karşın, Fed'i "hiçbir şey yapmamakla" suçladı:
"Euro, dolar karşısında 'deli gibi' değer yitiriyor ve bu onlara ihracat ve üretim olanağı sağlıyor.... ve Fed hiçbir şey yapmıyor! Dolarımız şu an tarihindeki en güçlü konumda. Kulağa güzel geliyor değil mi? ABD dışında satış yapan üreticiler dışında. Bizim tarife sorunumuz yok, bizim Fed sorunumuz var. Onların hiçbir fikirleri yok!"
"Eğer Fed faiz indirmine giderse, uzun bir dönemdeki en büyük borsa artışına sahip oluruz. Kötü yönetilen zayıf şirketler, kendilerinin kötü yönetimleri yerine bu küçük tarifeleri suçluyor … ve bunu yaptıkları için onları kim suçlayabilir? Bahane!"
Benzer haberler
Dünya
ABD Savunma Bakanlığı, UFO'lar hakkındaki belgeleri yayınlamaya devam ediyor
Kathimerini gazetesi "Mekke Ortak Savunma Anlaşması Atina’da rahatsızlık yarattı"
İran Devrim Muhafızları Ordusu "Hürmüz Boğazı'nın açılması ABD'nin İran'ın şartlarını kabul etmesine bağlı"
Dünya nüfusunun yüzde 6'sını oluşturan yerli halklar iklim değişikliğinin tehdidi altında
Avustralya'da kuş gribi alarmı
Moderna'nın deneysel Ebola aşısı ilk gönüllülere uygulandı
Trump'ın 400 milyon dolarlık balo salonuna mahkeme engeli
Pezeşkiyan, ABD ile mutabakatın uygulanmasını desteklediklerini söyledi
ABD'de de orman yangınına müdahale eden helikopter düştü


