Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
ABD, Texas'ta meydana gelen kazanın ardından tüm Apache helikopter eğitim uçuşlarını askıya aldı EasyJet'in Fransa'daki kabin çalışanları greve gitti Fransa'da aşırı sıcak ve yangınlar sürerken, Macron'un tatil fotoğrafı siyasetçilerin tepkisini çekti Ünlü hastane, hastalarına ilaçları drone ile ulaştıracak Trump'ın sağ kolu aniden istifa etti: "Hazırlıksız yakalandı, kimseyi bulamıyor" Kudüs'te yaz ortasında alışılmadık yağışlar sele neden oldu Erhürman "Üzülmek yetmez. Tüm gençlerimizin sorunlarına hep birlikte çözüm üretmek zorundayız" Dünyada üçüncü vaka oldu: Trabzon'da milyonda bir görülen doğum Küflü duşlar ve erzak krizi ABD'yi karıştırdı: Lincoln uçak gemisi eve dönüyor Kediden kuduz geçer mi? Güney Kore lideri Lee, Kuzey Kore ile gerilimi sona erdirmek istediğini söyledi Bir sonraki güneş tutulması 1 yıl sonra gerçekleşecek 340 bin kişiye aynı mektup gidecek UBP Lefke’de seçim çalışmalarına başladı Kıbrıs Türk Üniversite Öğrencileri Kongresi başladı KTTO "Güney'deki alışverişlerin KKTC'ye getirilmesi hizmeti ilanları araştırılmalı" Boğazköy’deki kazada ağır yaralanan 29 yaşındaki genç kurtarılamadı! Hürmüz'deki arz riski Ceyhan'ın küresel petrol merkezi olma potansiyelini güçlendiriyor Filistin'de 20 yıl aradan sonra gerçekleştirilecek genel seçimler için seçmen kayıt süreci başladı Nöbetçi eczaneler (15 Ağustos 2026) ABD, Texas'ta meydana gelen kazanın ardından tüm Apache helikopter eğitim uçuşlarını askıya aldı EasyJet'in Fransa'daki kabin çalışanları greve gitti Fransa'da aşırı sıcak ve yangınlar sürerken, Macron'un tatil fotoğrafı siyasetçilerin tepkisini çekti Ünlü hastane, hastalarına ilaçları drone ile ulaştıracak Trump'ın sağ kolu aniden istifa etti: "Hazırlıksız yakalandı, kimseyi bulamıyor" Kudüs'te yaz ortasında alışılmadık yağışlar sele neden oldu Erhürman "Üzülmek yetmez. Tüm gençlerimizin sorunlarına hep birlikte çözüm üretmek zorundayız" Dünyada üçüncü vaka oldu: Trabzon'da milyonda bir görülen doğum Küflü duşlar ve erzak krizi ABD'yi karıştırdı: Lincoln uçak gemisi eve dönüyor Kediden kuduz geçer mi? Güney Kore lideri Lee, Kuzey Kore ile gerilimi sona erdirmek istediğini söyledi Bir sonraki güneş tutulması 1 yıl sonra gerçekleşecek 340 bin kişiye aynı mektup gidecek UBP Lefke’de seçim çalışmalarına başladı Kıbrıs Türk Üniversite Öğrencileri Kongresi başladı KTTO "Güney'deki alışverişlerin KKTC'ye getirilmesi hizmeti ilanları araştırılmalı" Boğazköy’deki kazada ağır yaralanan 29 yaşındaki genç kurtarılamadı! Hürmüz'deki arz riski Ceyhan'ın küresel petrol merkezi olma potansiyelini güçlendiriyor Filistin'de 20 yıl aradan sonra gerçekleştirilecek genel seçimler için seçmen kayıt süreci başladı Nöbetçi eczaneler (15 Ağustos 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Trump'a ağır darbe!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Trump'a ağır darbe!
Reklam

ABD Başkanı Donald Trump'ın eski kampanya müdürü Paul Manafort, Özel Savcı Mueller'le anlaşmaya vardı ve itirafçı oldu.

Özel savcı Robert Mueller, seçimlerde Rusya'nın etkisi olup olmadığını araştırıyordu. ABD Başkanı Donald Trump'ın kampanya müdürü Paul Manafort, Özel Savcı Mueller'le anlaşmaya vardı ve itirafçı oldu. Adli yetkililer Manafort'un, ABD'ye karşı komplo kurmak ve adaleti engellemek suçlarını itiraf ettiğini ifade ediyor. Böylece ara seçimlere 2 ay kala Trump yönetimine büyük bir darbe vurulmuş oldu. ABD Başkanı'nın bu son dakika gelişmesine nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu.
Paul Manafort suçunu itiraf etti
MANAFORT 18 SUÇLAMADAN 8'İNDEN SUÇLU BULUNMUŞTU Trump'ın 2016'daki ABD Başkanlık Seçimleri öncesindeki kampanyada vergi kaçırma iddiaları ABD Adalet Bakanlığı tarafından soruşturuluyor. Trump'ın kampanya direktörü Paul Manafort'un davasında Manafort, 18 suçlamadan 8'inden suçlu bulunmuştu. Bunlardan 5'i vergi kaçırma, biri yabancı bankalardaki hesaplarını beyan edememe... Jüri üyeleri diğer 10 suçlama konusunda uzlaşamadı. Manafort, Rus oligarkları ve Ukrayna'yla bağlantıları nedeniyle istifa etmek zorunda kalmadan önce Trump kampanyasının bir numaralı ismiydi. Paul Manafort Ukrayna'da siyasi danışman olarak 10 yıldan fazla bir süre geçirdi. Ukrayna'daki Rusya yanlısı gruplarla bağlantılı olduğu suçlamaları karşısında Ağustos 2016'da görevinden istifa etti. Bir Rus avukatın Trump'ın ekibine gizli bilgiler vermeyi vaat ettiği önemli buluşmada yer almıştı. ESKİ AVUKATINDAN SONRA İKİNCİ DARBE ABD Başkanı Donald Trump'ın eski avukatı Michael Cohen de , FBI'a teslim olup New York'taki federal savcılarla anlaşma yoluna gitmişti. Cohen vergi kaçırma ve 'mali kurumlara yalan beyanda bulunarak seçim kampanyası finansmanında usulsüzlük yapma suçlamalarını kabul etmişti.

Benzer haberler

Dünya
ABD, Texas'ta meydana gelen kazanın ardından tüm Apache helikopter eğitim uçuşlarını askıya aldı 15 Ağu 2026 21:45 EasyJet'in Fransa'daki kabin çalışanları greve gitti 15 Ağu 2026 21:37 Fransa'da aşırı sıcak ve yangınlar sürerken, Macron'un tatil fotoğrafı siyasetçilerin tepkisini çekti 15 Ağu 2026 21:28 Ünlü hastane, hastalarına ilaçları drone ile ulaştıracak 15 Ağu 2026 21:26 Trump'ın sağ kolu aniden istifa etti: "Hazırlıksız yakalandı, kimseyi bulamıyor" 15 Ağu 2026 20:59 Kudüs'te yaz ortasında alışılmadık yağışlar sele neden oldu 15 Ağu 2026 20:38 Küflü duşlar ve erzak krizi ABD'yi karıştırdı: Lincoln uçak gemisi eve dönüyor 15 Ağu 2026 19:35 Güney Kore lideri Lee, Kuzey Kore ile gerilimi sona erdirmek istediğini söyledi 15 Ağu 2026 18:00 Bir sonraki güneş tutulması 1 yıl sonra gerçekleşecek 15 Ağu 2026 17:48