Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Trafik denetimlerinde 19 araç trafikten men edildi Son 24 saatte en fazla yağış 55 kilogram olarak kaydedildi İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanları “İki iş kazası gerekli tedbirlerle önlenebilirdi” Meteoroloji Dairesi Müdürü Sarp "El Niño Kıbrıs’ta mevsimsel tahminlerin tutarlılığını etkileyebilir" Psikologlar Derneği'nden Eğitim Bakanlığı'na uyarı “Çocuklarda olumsuz psikolojik etkilere yol açabilir” Meteoroloji uyardı: 13.00-17.00 saatleri arasında yer yer kuvvetli yağış bekleniyor Klima ünitesi yangına neden oldu Üstel üretim, ihracat ve girişimciliği destekleyen yeni program ve düzenlemeleri açıkladı YKP’den KIB-TEK’teki iş kazası ardından denetim ve yasal düzenleme çağrısı Girne'deki zincirleme kazada motosiklet sürücüsü yaralandı Küresel piyasalar önümüzdeki hafta yoğun veri gündemine odaklandı Gemikonağı'nda trafik kazası: 1'i ağır 2 genç yaralandı Sonbahar resitalleri Lefkoşa’da Naci Talat Vakfı’nda devam edecek Kayıp olarak aranan 41 yaşındaki şahıs ölü bulundu Nöbetçi eczaneler (4 Ekim 2026) Eski OpenAI güvenlik sorumlu uyardı "yapay zeka güvenlik testlerinden kaçabilir" Trump "İran'la ilgili karar aşamasındayım" En son hava durumu tahminleri (4 Ekim 2026) Ebola salgınının bilançosu ağır: Can kaybı 4'bini geçti Akıncı "Gençlerin geleceği ülkenin geleceği" Trafik denetimlerinde 19 araç trafikten men edildi Son 24 saatte en fazla yağış 55 kilogram olarak kaydedildi İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanları “İki iş kazası gerekli tedbirlerle önlenebilirdi” Meteoroloji Dairesi Müdürü Sarp "El Niño Kıbrıs’ta mevsimsel tahminlerin tutarlılığını etkileyebilir" Psikologlar Derneği'nden Eğitim Bakanlığı'na uyarı “Çocuklarda olumsuz psikolojik etkilere yol açabilir” Meteoroloji uyardı: 13.00-17.00 saatleri arasında yer yer kuvvetli yağış bekleniyor Klima ünitesi yangına neden oldu Üstel üretim, ihracat ve girişimciliği destekleyen yeni program ve düzenlemeleri açıkladı YKP’den KIB-TEK’teki iş kazası ardından denetim ve yasal düzenleme çağrısı Girne'deki zincirleme kazada motosiklet sürücüsü yaralandı Küresel piyasalar önümüzdeki hafta yoğun veri gündemine odaklandı Gemikonağı'nda trafik kazası: 1'i ağır 2 genç yaralandı Sonbahar resitalleri Lefkoşa’da Naci Talat Vakfı’nda devam edecek Kayıp olarak aranan 41 yaşındaki şahıs ölü bulundu Nöbetçi eczaneler (4 Ekim 2026) Eski OpenAI güvenlik sorumlu uyardı "yapay zeka güvenlik testlerinden kaçabilir" Trump "İran'la ilgili karar aşamasındayım" En son hava durumu tahminleri (4 Ekim 2026) Ebola salgınının bilançosu ağır: Can kaybı 4'bini geçti Akıncı "Gençlerin geleceği ülkenin geleceği"
Dolar —
Euro —
Sterlin —

Trump "Çok yakında İran ile anlaşma görebiliriz"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Trump "Çok yakında İran ile anlaşma görebiliriz"
Reklam

ABD Başkanı Donald Trump, İran ile müzakerelerin sürdüğünü ve çok iyi ilerlediğini söyledi. Başkanlık uçağında gazetecilerin sorularını cevaplayan Trump, "Yakında İran ile bir anlaşma görebiliriz." dedi.

İran ile savaşa ilişkin açıklamalarda bulunan Trump, ABD'nin İran petrolüne el koyabileceğini ve Hark Adası'nı ele geçirebileceğini söyledi.

ABD Başkanı Trump, aynı zamanda İran ile müzakerelerin çok iyi gittiğini de belirtti. "Sanırım onlarla çok yakında anlaşacağız" diyen Trump, "anlaşma sağlanamamasının" da mümkün olduğunu kaydetti.

Trump, Hürmüz Boğazı'ndan 20 büyük petrol gemisinin daha geçişine izin verildiğini de duyurdu.

Benzer haberler

Dünya
Trump "İran'la ilgili karar aşamasındayım" 4 Eki 2026 09:28 Ebola salgınının bilançosu ağır: Can kaybı 4'bini geçti 3 Eki 2026 21:52 Çin’de “yapay güneş” projesi: Bir kritik adım daha geçildi 3 Eki 2026 20:59 Almanya Weimar dönemi benzeri bölünme riskiyle karşı karşıya 3 Eki 2026 20:31 Bermuda'dan ABD'ye giden uçak kayboldu 3 Eki 2026 20:04 İspanya'nın 50 kentinde binlerce kişi konut krizine çözüm talebiyle meydanlara indi 3 Eki 2026 19:35 Çar Samuil'in kemikleri 1000 yıl sonra Bulgaristan'a naklediliyor 3 Eki 2026 15:03 Yunanistan'ın güneyinde şiddetli yağışlar üç gündür etkisini sürdürüyor 3 Eki 2026 14:02 Arjantin yabancı yatırımı çekmek için 350 bin dolara vatandaşlık dağıtacak 3 Eki 2026 10:02