Trafik cezaları geçiş noktalarında dağıtılmaya devam ediliyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Rum polisinin, trafik kameraları cezalarını geçiş noktalarında, ceza sahiplerine vermeye devam ettiği belirtildi.
Politis gazetesi, Kıbrıs Rum polisinin, trafik cezalarını geçiş noktalarında dağıtımına devam ettiğini yazdı.
Son verilere göre, tüm geçiş noktalarında bugüne kadar 25 bin cezanın dağıtımının yapıldığını yazan gazete, hâlâ adrese ulaşmayan ceza sayısının ise 228 bin olduğunu kaydetti.
Gazete cezaların geçiş noktalarında dağıtılması meselesinin daha önce tepkilere neden olduğunu, konunun; Meclis Hukuk Komitesi’nde de tartışıldığını anımsattı.
Gazete, Adalet Bakanlığı ve polisin, Hukuk Dairesi’nden görüş aldıktan sonra sınır kapılarında ceza dağıtmaya devam ettiğini yazdı.
Benzer haberler
Featured
Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Türk halkı, ada ve çevresindeki denizlerdeki doğal kaynakların ortak sahibidir”
Cuma günü bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek
KTTB “Sahte diplomaları düzenleyenler kadar denetlemeyenler de suçludur"
Aysel Alihan son yolculuğuna uğurlandı
Borsa günü yüzde 0,13 değer kazanarak tamamladı
Can Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Cem Akaş, oğlunun ölümünden 6 gün sonra hayatını kaybetti
Çeler "TDP'nin Meclis dışında olduğu beş yıllık süreçte denge ve denetim mekanizması zayıfladı"
Denktaş “Reklama çıkacak imkânımız yok ama insan içine çıkacak yüzümüz var”
Meteoroloji Dairesi 29 Ekim-4 Kasım tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı




