TikTok'tan Trump'ın tehditlerine yanıt

Voice Kıbrıs Haber
TikTok'un ABD'deki CEO'su Vanessa Pappas, ABD'li kullanıcılara verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, şirketin daha uzun zaman boyunca ABD'de kalma niyetinde olduğunu söyledi.
TikTok'un ABD'deki CEO'su Vanessa Pappas, ABD Başkanı Donald Trump'ın tehditlerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi.
Pappas, şirketin Twitter hesabından yaptığı video açıklamasında, "Her gün TikTok kullanarak günlük yaşantımıza yaratıcılık ve neşe katan milyonlarca Amerikalıya, teşekkürler, demek istiyorum. Sizin sayısız desteğini duyduk ve teşekkür etmek istiyoruz. Hiçbir yere gitme niyetinde değiliz… Daha uzun zaman için buradayız" ifadelerini kullandı.
Ayrıca TechCrunch portalının aktardığına göre, bir TikTok temsilcisi, ABD’deki kullanıcı verilerinin güvenle depolandığını kaydetti.
TikTok temsilcisi, "100 milyon Amerikalı, özellikle pandemi sırasında eğlence ve iletişim için TikTok kullanıyor. TikTok US kullanıcı verileri, çalışanlar için sıkı erişim kontrolü altında korunuyor. TikTok’un en büyük yatırımcıları ABD’den. Kullanıcılarımızın gizliliğini ve güvenliğini korumaya kararlıyız" diye konuştu.
sputniknews.tr
Benzer haberler
Teknoloji
ChatGPT şimdi de kripto para çaldı
İnternet reklamlarında casus yazılım tehlikesi
Napolyon'un 200 yıllık şifresini yapay zeka altı saatte çözdü
Elon Musk, Uçan Tesla'yı tanıttı
Evinizdeki akıllı cihazlar yapay zeka solucanlarının hedefi olabilir
Sosyal medya kullanıcıları "akışın" dışında kalmaktan endişe duyuyor
Anthropic'in yapay zeka modeli sahte cinayet ihbarında bulundu
Space X, Starlink'i mobil operatöre dönüştürüyor
Bilim insanları tamamen yeni bir saat türü icat etti




