Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
YKS öncesi ailelere "çocuklarının yanında olduklarını hissettirmeleri" önerisi Türkiye'de de mevsim normalleri üzerinde sıcaklık bekleniyor Çavuşoğlu “Derslik sayısı 622’ye ulaştı” Lefkoşa'da iki sokak trafiğe kapatılacak Türkiye MGK toplantısında Doğu Akdeniz’deki gelişmeler de ele alınacak Mevlevi'deki yangında ağaçlar ve balyalar yandı! KKTC Atletizm Federasyonu U14 kafilesi Kütahya'da yarışacak Üstel "Dijital çağda çocukları korumak ayrı önem taşıyor" BAE'de 15 yaş altı için sosyal medya yasağı getirildi Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor Müfettişler “Rapor Hazırlama Teknikleri” eğitimi aldı Dışişleri Bakanlığı "Ada’daki mevcut gerçekleri yok sayan söz konusu değerlendirmeleri bütünüyle reddediyoruz" Şerife Türkoğlu için kan aranıyor! Güney'i ziyaret eden turist sayısında düşüş Rahvancıoğlu "Güngör'deki yangın ülkenin daha fazla nüfus yükünü taşıyamadığın ortaya koyuyor" ABD'de bebek ölüm oranlarında tarihi düşüş Nöbetçi eczaneler (18 Haziran 2026) Güney Kıbrıs'ta Yeni Meclis göreve başladı İncirli "Gençler, belirsiz değil güven ve refah içinde bir geleceği hak ediyor" Arıklı “Siber zorbalık sadece çocuklar için değil gençler, aileler ve yetişkinler için de büyük tehlikeler içeriyor” YKS öncesi ailelere "çocuklarının yanında olduklarını hissettirmeleri" önerisi Türkiye'de de mevsim normalleri üzerinde sıcaklık bekleniyor Çavuşoğlu “Derslik sayısı 622’ye ulaştı” Lefkoşa'da iki sokak trafiğe kapatılacak Türkiye MGK toplantısında Doğu Akdeniz’deki gelişmeler de ele alınacak Mevlevi'deki yangında ağaçlar ve balyalar yandı! KKTC Atletizm Federasyonu U14 kafilesi Kütahya'da yarışacak Üstel "Dijital çağda çocukları korumak ayrı önem taşıyor" BAE'de 15 yaş altı için sosyal medya yasağı getirildi Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor Müfettişler “Rapor Hazırlama Teknikleri” eğitimi aldı Dışişleri Bakanlığı "Ada’daki mevcut gerçekleri yok sayan söz konusu değerlendirmeleri bütünüyle reddediyoruz" Şerife Türkoğlu için kan aranıyor! Güney'i ziyaret eden turist sayısında düşüş Rahvancıoğlu "Güngör'deki yangın ülkenin daha fazla nüfus yükünü taşıyamadığın ortaya koyuyor" ABD'de bebek ölüm oranlarında tarihi düşüş Nöbetçi eczaneler (18 Haziran 2026) Güney Kıbrıs'ta Yeni Meclis göreve başladı İncirli "Gençler, belirsiz değil güven ve refah içinde bir geleceği hak ediyor" Arıklı “Siber zorbalık sadece çocuklar için değil gençler, aileler ve yetişkinler için de büyük tehlikeler içeriyor”
Dolar
Euro
Sterlin

Theft in Demirhan and Girne!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Theft in Demirhan and Girne!

Six individuals have been arrested following two separate robberies, one in Girne and the other in Demirhan. According to a police report, three individuals were arrested yesterday and taken in for questioning in connection with stolen products such as various goods, alcoholic drinks, cosmetics and personal care products worth 5,195TL from a supermarket in Demirhan. Meanwhile, another incident was also reported on November 11th, 2022 following the theft of a bottle of alcoholic drink and one salami worth 8,029 TL from a market in Girne. Three individuals were arrested on November 13th and an investigation has been launched following a police inquiry.

Benzer haberler

English News
Döviz piyasaları sakin seyrediyor 2025-02-19 19:51:59 Dayanışma Evi’nde “Haklarımız, Geleceğimiz, Hemen Şimdi” başlıklı panel düzenlenecek 2024-12-13 18:02:18 Türkiye'de mayıs ayı enflasyonu açıklandı 2024-06-03 14:28:36 Nöbetçi eczaneler (6 Mayıs 2024) 2024-05-06 13:52:02 Soyguna karışan kişinin tutuklanma yeri kafa karıştırdı 2024-04-05 15:59:14 Ministry of Foreign Affairs: “It is time to review our relations with the EU” 2023-03-20 15:05:27 Turkish researcher's work in UK becomes glimmer of hope in treatment of metabolic diseases 2023-03-17 11:09:56 Cinema movies streaming this week (March 17, 2023) 2023-03-17 11:07:25 Greek Foreign Minister calls on UN chief to intensify efforts for a Cyprus solution 2023-03-17 08:38:11