Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erhürman "AB ile güven yaratıcı önlemlere ihtiyacımız var" Kanatlı "5+1 masası kurulana kadar geçecek süre boş bir bekleme odası değildir" Balıkesir’de orman yangını: Ayvalık'a bazı mahalleler tahliye edildi Cumhurbaşkanı Erhürman “Guterres'in adaya gelmesinin öncesine oranla daha doğru bir noktadayız" Alithia "Vuda atış alanındaki imha Amerikalıların da katıldığı EOD-3 eğitiminin son aşamasıydı” Seyir halindeki tırda yangın meydana geldi! Üstel "Birikmiş prim borçları affı yürürlükte" 15 yaşında, 100 yıl hapis cezası aldı Üç Kıbrıslı Rum’dan biri tatile gidemiyor Kamuda örgütlü dört sendika, ek mesaiye kalmama eylemi başlatacağını açıkladı Atan “Popülizm ve yolsuzluk hat safhada” Sılalı “Kullanım ömrünü tamamlamış veya standart dışı elektrikli cihazlar yangın riski taşıyor” Limasol’da Deniz Polis Birimi'ne bağlı yeni uydu istasyonu açıldı 17. Lefkoşa Gençlik Günleri etkinliklerle başladı Kombos “Fitto’ya önerilerimiz olacak” EL-SEN’den KTMMOB’ye ziyaret Pakistan'da çığ düşmesi sonucu 10 dağcı kayıp Fitto, Hristodulidis ile görüştü Üstel “Yeni teşvik paketi yürürlükte” Denktaş “Kıbrıs sorununun çözümsüzlüğe sürüklenmesinin asıl nedeni BM” Cumhurbaşkanı Erhürman "AB ile güven yaratıcı önlemlere ihtiyacımız var" Kanatlı "5+1 masası kurulana kadar geçecek süre boş bir bekleme odası değildir" Balıkesir’de orman yangını: Ayvalık'a bazı mahalleler tahliye edildi Cumhurbaşkanı Erhürman “Guterres'in adaya gelmesinin öncesine oranla daha doğru bir noktadayız" Alithia "Vuda atış alanındaki imha Amerikalıların da katıldığı EOD-3 eğitiminin son aşamasıydı” Seyir halindeki tırda yangın meydana geldi! Üstel "Birikmiş prim borçları affı yürürlükte" 15 yaşında, 100 yıl hapis cezası aldı Üç Kıbrıslı Rum’dan biri tatile gidemiyor Kamuda örgütlü dört sendika, ek mesaiye kalmama eylemi başlatacağını açıkladı Atan “Popülizm ve yolsuzluk hat safhada” Sılalı “Kullanım ömrünü tamamlamış veya standart dışı elektrikli cihazlar yangın riski taşıyor” Limasol’da Deniz Polis Birimi'ne bağlı yeni uydu istasyonu açıldı 17. Lefkoşa Gençlik Günleri etkinliklerle başladı Kombos “Fitto’ya önerilerimiz olacak” EL-SEN’den KTMMOB’ye ziyaret Pakistan'da çığ düşmesi sonucu 10 dağcı kayıp Fitto, Hristodulidis ile görüştü Üstel “Yeni teşvik paketi yürürlükte” Denktaş “Kıbrıs sorununun çözümsüzlüğe sürüklenmesinin asıl nedeni BM”
Dolar
Euro
Sterlin

Tesla, ABD'de yaklaşık 240 bin aracını geri çağırdı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Tesla, ABD'de yaklaşık 240 bin aracını geri çağırdı

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, geri görüş kamerası sorunu nedeniyle yaklaşık 240 bin aracını geri çağırdı.

ABD Ulusal Kara Yolu Trafik Güvenliği İdaresinden (NHTSA) yapılan açıklamada, Tesla'nın belirli 2024-2025 Model 3 ve Model S, 2023-2025 Model X ve 2023-2025 Model Y araçlarını geri çağırdığı belirtildi.

Söz konusu araçlarda, bilgisayar devre kartının kısa devre yaparak arka görüş kamerası görüntüsünün kaybolmasına neden olabileceğine işaret edilen açıklamada, bunun sürücünün arka görüşünü azaltarak çarpışma riskini artıracağı vurgulandı.

Açıklamada, geri çağırmadan etkilenen potansiyel araç sayısının 239 bin 382 olduğu belirtilerek, Tesla'nın sorunun çözümü için uzaktan yapılabilecek bir yazılım güncellemesini ücretsiz olarak yayınladığı ifade edildi.

Tesla'nın ayrıca devre kartı arızası yaşayan veya yaşayabilecek tüm araçları tespit edeceği kaydedilen açıklamada, bu bilgisayarların ücretsiz olarak değiştirileceği bildirildi.

Benzer haberler

Dünya
15 yaşında, 100 yıl hapis cezası aldı 2026-07-31 13:58:10 Pakistan'da çığ düşmesi sonucu 10 dağcı kayıp 2026-07-31 12:20:00 ABD'nin Afrika haritası sosyal medyada viral oldu 2026-07-31 11:10:31 Oğlu okulda saldırı düzenleyen baba, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı 2026-07-31 10:30:16 Netflix'e çalınan Nicolas Cage filmine ilişkin 105 milyon dolarlık dava 2026-07-31 09:42:22 Dünyanın en çok otomobil satan şirketi belli oldu 2026-07-31 09:01:08 Mirastan mahrum kaldığını sanan adam çocukluk evini havaya uçurdu 2026-07-31 08:56:33 İspanya sınır ihlali nedeniyle bölgeye asker gönderiyor 2026-07-31 08:29:28 Çete üyelerine görülmemiş ceza: Bin 48 yıl hapis! 2026-07-30 22:34:09