Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Hamas "Netanyahu arabulucuların çabalarını baltalıyor" Fransa'da aşırı sıcaklar nedeniyle 7 bin 300'den fazla ölüm kaydedildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (19 Ağustos 2026) Hocanın Güzelyurt Meslek Lisesi'ndeki olaya ilişkin açıklama yaptı Yılmaz "Fiber Projesi, stratejik bir kalkınma hamlesidir" Kolombiya'daki depremde can kaybı 300'ü aştı Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon temmuzda yükseldi Özersay “Liyakate dayalı bir devleti yeniden inşa etmeliyiz” AJet'ten yurt dışı biletlerde 29 dolardan başlayan fiyatlarla indirim kampanyası İncirli “Kayıt dışı yaşamla mücadele önceliklerimizin başında” Borsa günü yüzde 2,34 değer kazanarak tamamladı İstanbul Adalar'da peş peşe depremler Üç ilçede eş zamanlı asayiş ve trafik denetimi: 7 kişi tutuklandı, 48 araç trafikten men edildi GABFEST 2026’da 3x3 sokak basketbolu kayıtları başladı Fiber optik ek protokolü Ankara'da imzalandı Hava sıcaklığı iç kesimlerde 40 dereceye kadar çıkacak Akpınar “YÖDAK üniversiteleri sıralamak yerine yükseköğretimi planlamalıdır" "İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü" davasının 66. duruşması sona erdi Sağlık Bakanlığı HPV aşısı uygulamasının uzatıldığını duyurdu Nöbetçi eczaneler (19 Ağustos 2026) Hamas "Netanyahu arabulucuların çabalarını baltalıyor" Fransa'da aşırı sıcaklar nedeniyle 7 bin 300'den fazla ölüm kaydedildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (19 Ağustos 2026) Hocanın Güzelyurt Meslek Lisesi'ndeki olaya ilişkin açıklama yaptı Yılmaz "Fiber Projesi, stratejik bir kalkınma hamlesidir" Kolombiya'daki depremde can kaybı 300'ü aştı Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon temmuzda yükseldi Özersay “Liyakate dayalı bir devleti yeniden inşa etmeliyiz” AJet'ten yurt dışı biletlerde 29 dolardan başlayan fiyatlarla indirim kampanyası İncirli “Kayıt dışı yaşamla mücadele önceliklerimizin başında” Borsa günü yüzde 2,34 değer kazanarak tamamladı İstanbul Adalar'da peş peşe depremler Üç ilçede eş zamanlı asayiş ve trafik denetimi: 7 kişi tutuklandı, 48 araç trafikten men edildi GABFEST 2026’da 3x3 sokak basketbolu kayıtları başladı Fiber optik ek protokolü Ankara'da imzalandı Hava sıcaklığı iç kesimlerde 40 dereceye kadar çıkacak Akpınar “YÖDAK üniversiteleri sıralamak yerine yükseköğretimi planlamalıdır" "İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü" davasının 66. duruşması sona erdi Sağlık Bakanlığı HPV aşısı uygulamasının uzatıldığını duyurdu Nöbetçi eczaneler (19 Ağustos 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

"Teşkilatlar kurultay istiyor"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
"Teşkilatlar kurultay istiyor"
Reklam

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, genel seçimlerin ardından, uzun sürecek bir YDP iktidarının başlayacağını belirterek, “Yoğun bir ülke gündemi ve kronikleşmiş sorunlar yumağı bizi bekliyor” dedi.

Teşkilatların artık kurultay istediğini de belirten Erhan Arıklı, Lapta Kadın Kollarının organize ettiği çay partisine katılarak konuşma yaptı. YDP’den yapılan açıklamaya göre,YDP’nin gücünün artık tartışılamayacak kadar büyüdüğünü belirten  Arıklı önümüzdeki dönem kadın ve gençlik kollarına büyük iş düştüğünü de kaydetti. Arıklı şöyle konuştu: "Önümüzde iki seçim var. Biri cumhurbaşkanlığı biri de genel seçim var. İkisi de aynı anda yapılabilir. YDP her iki seçime de hazırdır. Genel seçimlerin ardından, uzun sürecek bir YDP iktidarı başlayacak. Yoğun bir ülke gündemi ve kronikleşmiş sorunlar yumağı bizi bekliyor. Teşkilatlarımız artık kurultay istiyor. Geçen hafta Girne teşkilatımız da bana yaptığı ziyarette benzer bir talepte bulundu. Daha önce alınmış ve ertelenmiş bir kurultay kararımız da var zaten. Siyaset için ölü dönem dediğimiz bu yaz aylarında Kurultayımızı yapıp aradan çıkarabilir miyiz diye düşünüyorum.   Bir kaç gün içinde MYK mızda bu konuyu değerlendireceğiz" "Kadın ve Gençlik Kollarımızın çok daha aktif olması gerekiyor. YDP’nin iktidardaki gücünü Kadın ve Gençlik Kollarımız belirleyecek" diyen Arıklı, Genel Sekreterin özel olarak bu iki kolun yeniden yapılanması ile ilgilendiğini belirtti. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Hamas "Netanyahu arabulucuların çabalarını baltalıyor" 19 Ağu 2026 21:54 Fransa'da aşırı sıcaklar nedeniyle 7 bin 300'den fazla ölüm kaydedildi 19 Ağu 2026 21:35 Döviz piyasalarında günün son rakamları (19 Ağustos 2026) 19 Ağu 2026 21:23 Hocanın Güzelyurt Meslek Lisesi'ndeki olaya ilişkin açıklama yaptı 19 Ağu 2026 21:10 Yılmaz "Fiber Projesi, stratejik bir kalkınma hamlesidir" 19 Ağu 2026 21:05 Kolombiya'daki depremde can kaybı 300'ü aştı 19 Ağu 2026 20:39 Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon temmuzda yükseldi 19 Ağu 2026 20:31 Özersay “Liyakate dayalı bir devleti yeniden inşa etmeliyiz” 19 Ağu 2026 19:50 AJet'ten yurt dışı biletlerde 29 dolardan başlayan fiyatlarla indirim kampanyası 19 Ağu 2026 19:12