Temaslarını tamamlayan Oktay, KKTC'den ayrıldı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 48'inci yıl dönümünde Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları için geldiği KKTC'deki temaslarını tamamladı. Oktay, saat 16.30 civarında özel uçakla KKTC'den ayrıldı.
Oktay, yaklaşık 12 saat süren ziyaretinde, başkent Lefkoşa'da Atatürk Anıtı'nda ve Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nda düzenlenen törenlere katıldı. Oktay, resmigeçit töreninde konuşma da yaptı.
Oktay'ı Ercan Havalimanı'nda Başbakan Ünal Üstel, TC Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Sezai Öztürk, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Zorlu Topaloğlu, bakanlar ve öteki yetkililer uğurladı.
Benzer haberler
Featured
Üstel "Sağlıkta devrim yarattık”
Başçeri "Türkiye, KKTC’de sağlık sektörüne yaklaşık 1 milyar 485 milyon TL'lik kaynak tahsis etti"
Dinçyürek “Halk talep etti, biz yaptık”
Küresel borçlar 2026'nın ilk yarısında 365 trilyon doları aştı
Afet ve acil durumlarda, özel gereksinimli bireylere yönelik müdahale sistemi için çalışma başlatıldı
Ataoğlu “KKTC’nin turizm ve ekonomik potansiyelini daha geniş çevrelere tanıtıyoruz”
Meteorloji Dairesi 24-30 Eylül tarihlerini kapsayan haftalık hava tahmin raporunu açıkladı
Reynar "Mahkeme kapısı parası olana değil, hakkı olana açık olmalı"
Ankara'da 7 ilçenin belediye başkanı CHP'den istifa etti



