"Tecrübeli sporcuların tecrübelerini yeni nesillere aktarması önemli"

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Tatar, Enver Kaya başkanlığındaki Voleybol Federasyonu yönetimini kabul etti.
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Tatar, tüm kısıtlamalara ve izolasyonlara rağmen Kıbrıslı Türk sporcuların uluslararası temaslar yaptığını ve ülkeyi başarıyla temsil ettiklerini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tecrübeli sporcuların tecrübelerini yeni nesillere aktarmasının önemini vurguladı.
Tatar, devletin maddi ve manevi olarak sporculara destek çıkmasının öneminin altını çizdiği konuşmasında, sağlam devlet yapısı ve örgütlenmenin gerekliliğine değindi.
Pandemi sonrası ekonominin gelişmesi temennisinde bulunan Tatar, spor alanında yapılacak destek için güçlü bir ekonomi gerektiğini belirtti.
Tatar’a voleybol alanında yapılan faaliyetleri aktaran Enver Kaya ise, sporun içinden gelen biri olan Cumhurbaşkanı Tatar’ın Cumhurbaşkanlığı makamında spora verdiği önemin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
Kabulde, Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Sertaç Bozatlı da hazır bulundu.
Voice Kıbrıs Haber/TAK
Benzer haberler
Featured
Gençlik Federasyonu “AÖA Yasa Tasarısı sürecine davet edilmedik, kurumsal istişare yapılmadı”
Haluk Bilginer'in "Baba" oyunu Lefkoşa'da büyük ilgi topladı
Öztürkler "Ne verilecek bir karış toprağımız var, ne de Anavatan Türkiye'nin garantörlüğünü tartışırız"
Kıbrıs Rum Ulusal Konseyi dün Hristodulidis başkanlığında toplandı
Sekiz STÖ’den ortak açıklama “Atatürk Öğretmen Akademisi ticari ve belirsiz bir yapıya dönüştürülemez”
III. Acapulco Sanat Çalıştayı başladı
Güney Kıbrıs’ta her 10 kişiden 4’ü maddi açıdan zorlanıyor
Ercan “Taksiler için sarı plaka uygulaması hayata geçirilmeli”
Chevron yetkilisi Basil Allam "Afrodit" yatağı ile ilgili açıklama yaptı



