Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'la görüştü Sertoğlu ”10 yıldır yeni bir stadyumun peşinden koşuyoruz” Üstel “Bugün Kıbrıs Türkü'nün ve KKTC gençliğinin tarihi günü” Yılmaz "Projelerimizle KKTC’deki mühürlerin sayısını daha da çoğaltacağız” “Displaced: Bir Kıbrıslı Türk Hikâyesi” Londra’da özel gösterimle tanıtıldı Atatürk Stadyumu ve Çok Amaçlı Spor Kompleksi tanıtıldı Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, ABD’ye gitti KKTC Geleneksel Okçuluk Spor Derneği, Altınordu Dünya Kupası’nda KKTC’yi temsil etti Geçiş kapılarında Kıbrıslı Türklere yönelik “Photo Radar List” uygulaması başlatılıyor Nöbetçi eczaneler (19 Eylül 2026) Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu yarın 2 saat trafiğe kapatılacak Küçük, gemi faciasının ardından Meclis’te oluşturulan komite çalışmaları hakkında bilgi verdi Süratin ilk sırada olduğu denetimlerde 24 araç trafikten men edildi Gemi faciasında kayıp olan 1 kişinin daha naaşına ulaşıldı Son 24 saatte en çok yağış 47 kilogram olarak kaydedildi Toprak sete çarpıp takla atan araçta bulunan 3 genç yaralandı Gazimağusa Polis Müdürlüğü'ne ait telefon hattı devre dışı kaldı Seyir halindeki otobüste yangın meydana geldi! Avrupa Hareketlilik Haftası Gazimağusa’da başladı Gazimağusa'da trafik kazası: Motosiklet sürücüsü ve yolcu yaralandı! Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'la görüştü Sertoğlu ”10 yıldır yeni bir stadyumun peşinden koşuyoruz” Üstel “Bugün Kıbrıs Türkü'nün ve KKTC gençliğinin tarihi günü” Yılmaz "Projelerimizle KKTC’deki mühürlerin sayısını daha da çoğaltacağız” “Displaced: Bir Kıbrıslı Türk Hikâyesi” Londra’da özel gösterimle tanıtıldı Atatürk Stadyumu ve Çok Amaçlı Spor Kompleksi tanıtıldı Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, ABD’ye gitti KKTC Geleneksel Okçuluk Spor Derneği, Altınordu Dünya Kupası’nda KKTC’yi temsil etti Geçiş kapılarında Kıbrıslı Türklere yönelik “Photo Radar List” uygulaması başlatılıyor Nöbetçi eczaneler (19 Eylül 2026) Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu yarın 2 saat trafiğe kapatılacak Küçük, gemi faciasının ardından Meclis’te oluşturulan komite çalışmaları hakkında bilgi verdi Süratin ilk sırada olduğu denetimlerde 24 araç trafikten men edildi Gemi faciasında kayıp olan 1 kişinin daha naaşına ulaşıldı Son 24 saatte en çok yağış 47 kilogram olarak kaydedildi Toprak sete çarpıp takla atan araçta bulunan 3 genç yaralandı Gazimağusa Polis Müdürlüğü'ne ait telefon hattı devre dışı kaldı Seyir halindeki otobüste yangın meydana geldi! Avrupa Hareketlilik Haftası Gazimağusa’da başladı Gazimağusa'da trafik kazası: Motosiklet sürücüsü ve yolcu yaralandı!
Dolar
Euro
Sterlin

TDP'de oy verme işlemi saat 16:00'da sona erecek

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
TDP'de oy verme işlemi saat 16:00'da sona erecek
Reklam
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, 23 Ocak 2022 seçimlerine yönelik iddialı bir şekilde yola çıktıklarını belirterek, “Bu ülkenin geleceğini şekillendirerek, temiz ve özgür bir gelecek için yoldayız" dedi. TDP'de aday sıralama için üyeler bugün sandık başına gitti. Lefkoşa The Paradise Park’ta bu sabah 11.00'da üyelerin katılımıyla başlayan ve 'Şimdi TDP Zamanı’ temasıyla gerçekleştirilen etkinliğin başında TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit bir konuşma gerçekleştirdi. Kurultayda Divan Başkanlığını Mehmet Hoca yaparken, Yüksek Seçim Kurulu'ndan da görevliler de divanda hazır bulundu. Oy verme İşlemi saat 16.00'a kadar sürecek. “Akla, bilime ve adalete sırtını dayamamış yönetim biçimleri çökmüştür” TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, konuşmasına, "Çok değerli divan kurulu, yüksek seçim kurulunun değerli üyeleri ve 23 Ocak’ta geleceği şekillendirecek, aydınlık yarınları belirleyecek TDP’liler, demokrasi şölenimize hoş geldiniz" diyerek başladı. TDP’li adayların her birinin, birbirinden değerli bireyler olduklarını, bunun takdirinin de zaten toplum tarafından yapılacağını belirten Özyiğit, “TDP bu ülkenin geleceğini şekillendirmek için yoldadır" dedi. Ülkede her alanda kaos ve karmaşa yaşandığını, halkın büyük çoğunluğunun ekonomik kriz içinde olduğunu belirten Özyiğit, “KKTC’de yaşayan yurttaşlar olarak içinden geçtiğimiz son dönemde siyasal varlığımızı, ekonomik refahımızı, düzenimizi kaybettik. Bu kötü yapının yaratıcıları bellidir, zaten bunu artık kendileri de itiraf etmektedirler. Akla, bilime ve adalete sırtını dayamamış yönetim biçimleri ile birlikte, çıkar ve yolsuzluklarla yoğrulmuş yöneticilere dayalı mevcut sistem çökmüştür. Yeniden ayağa kalkabilmek için ise yeni bir vizyona ihtiyaç vardır” dedi. “Adalet, paylaşım ve gelişmenin temelinde temiz bir yönetim” Eski yöntem ve anlayışla çöken sosyal, siyasal ve ekonomik yapıyı ayağa kaldırmanın mümkün olmadığını belirten Özyiğit, “23 Ocak seçimleri bu yapının değiştirilmesi için bir fırsattır. Ya bu düzen bu şekilde devam edecek, ya da yeni bir yapının oluşumuna kapı açılacak. TDP adaletin, paylaşımın ve gelişmenin temel alındığı temiz yönetime dayalı bir yapının kurulması ve her alanda toplum yararına icraatlar yapma konusunda kararlıdır. Bunun bir örneğini de 4’lü hükümet dönemi tüm halkımıza göstermiştir. Seçim sonrasına yönelik çalışmalarını da bu şekilde sürdürmektedir” dedi.  

Benzer haberler

Featured
Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'la görüştü 19 Eyl 2026 17:22 Sertoğlu ”10 yıldır yeni bir stadyumun peşinden koşuyoruz” 19 Eyl 2026 17:16 Üstel “Bugün Kıbrıs Türkü'nün ve KKTC gençliğinin tarihi günü” 19 Eyl 2026 17:03 Yılmaz "Projelerimizle KKTC’deki mühürlerin sayısını daha da çoğaltacağız” 19 Eyl 2026 16:59 “Displaced: Bir Kıbrıslı Türk Hikâyesi” Londra’da özel gösterimle tanıtıldı 19 Eyl 2026 16:09 Atatürk Stadyumu ve Çok Amaçlı Spor Kompleksi tanıtıldı 19 Eyl 2026 16:04 Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, ABD’ye gitti 19 Eyl 2026 15:50 KKTC Geleneksel Okçuluk Spor Derneği, Altınordu Dünya Kupası’nda KKTC’yi temsil etti 19 Eyl 2026 15:45 Geçiş kapılarında Kıbrıslı Türklere yönelik “Photo Radar List” uygulaması başlatılıyor 19 Eyl 2026 15:29