TC Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akçatepe ailesine taziye telefonu
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 79 yaşında hayatını kaybeden sinema ve tiyatro sanatçısı Halit Akçatepe'nin ailesini telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, merhum sanatçının kızlarından Ebru Akçatepe'yi telefonla aradı.
Türk sanat dünyasından bir yıldızın daha kaymasından derin üzüntü duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akçatepe'nin geride bıraktığı eserleriyle gelecek kuşaklar tarafından da hayırla anılacağını belirtti.
Erdoğan, Ebru Akçatepe'nin kardeşleri Itır ve Günsu Akçatepe başta olmak üzere, tüm aileye başsağlığı dilediği görüşme vesilesiyle, merhum sanatçıya bir kez daha Allah'tan rahmet niyaz etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'ın da tüm aileye taziyelerini iletti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akçatepe'nin vefat haberinin ardından taziye mesajı da yayımlamıştı.
Benzer haberler
Featured
İkamet izinsiz 10 kişi tutuklandı, 3 araç trafikten men edildi
Sevgül Uludağ, iki toplumlu etkinlikle anıldı
İncirli “Ortaya koyduğunuz argümanların hiçbirinin doğruluğu ve geçerliliği yoktur”
TEL-SEN Başkanı Üredi “Fibere değil, şeffaflık ve hukuki güvence eksikliğine itiraz ediyoruz”
Thalassaemia Derneği’nden acil kan bağışı çağrısı
Alaniçi İlkokulu’nun eksikleri giderilerek okul daha modern ve işlevsel hale getirildi
İncirli "Acı gündemi istismar ederek kendi ajandanızı Genel Kurul gündeminin içine iliştiriyorsunuz"
“Hayvan Fizyoterapisi Eğitimi İşbirliği Protokolü” imzalandı
Meclis'in gündeminde Filo Jet faciasıyla ilgili iki araştırma önergesi var


